Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 19 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria îi aruncă un pahar de apă în față lui Marinescu!

,
Maria și Cristian Marinescu
Maria aruncă un pahar plin cu apă în Cristian Marinescu![Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Maria și Cristian Marinescu, foști iubiți, au un scandal monstru în a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi.

Cei doi s-au despărțit definitiv, însă Maria susține că Marinescu vine să o pupe în afara edițiilor Puterea Dragostei, când camerele nu sunt centrate pe ei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Maria cedează în ediția de astăzi Puterea Dragostei de astăzi și aruncă un pahar plin cu apă în fostul ei iubit, Cristian Marinescu!

Se dezvăluie că Maria citește toate conversațiile pe care Cristian Marinescu le are cu Seya.

Maria, la un moment dat, părăsește în lacrimi platoul, iar Marinescu este făcut vinovat pentru acest lucru.

Seya, Maria și Cristian Marinescu
Seya, Maria și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

De mai multe ori cei doi au fost acuzați că fac o strategie și că discută dinainte ce să lanseze în emisiune.

Cristian Comănici acuza strategia lui Maria și Marinescu!

Cristian Comănici îi acuza pe Maria și Cristian Marinescu de faptul că s-au despărțit doar de show și că fac o strategie.

Comănici a detonat, la un moment dat, o bombă în casa Puterea Dragostei, susținând că Maria îi dă mesaje și că vrea să fie cu el.

Mai mulți concurenți au fost adepții acestei teorii, că totul

e doar un joc între Maria și Marinescu, însă cel mai vocal a fost Comănici.

Nici Comănici nu stă deloc bine în privința iubirii la Puterea Dragostei, el despărțindu-se de Mariana la scurt timp după ce s-au cuplat.

Tot sezonul 3 fratele Biancăi a încercat să o cucerească pe Mariana, însă acest lucru s-a întâmplat abia de ziua Marianei, anul acesta. Relația lor, deși s-a creat după lungi tatonări și după o campanie intensă a lui Comănici, care își dădea toți banii de pe premii ca să îi facă Marianei cadouri și surprize, s-a încheiat rapid.

Comănici anunța, cu lacrimi în ochi, că are nevoie de cineva care să îl iubească, el afirmând cu tărie că Mariana nu are sentimente pentru el.

În aceeași emisiune de astăzi Radu are un nou scandal monstru cu fosta iubită.

Radu, un nou scandal cu fosta iubită
Radu, un nou scandal cu fosta iubită[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa     https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 19 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Cazi, amenintari la adresa Adrianei! "Taci ca deschid dosarul!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 19 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Cazi, amenintari la adresa Adrianei! "Taci ca deschid dosarul!"

Primele semnale de dragoste în noul USL? Două persoane apropiate de PSD, numite de Cîțu în funcții de conducere

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Cristina Mihaela a facut anuntul! Cine sunt Favoritii saptamanii si cine paraseste casa Puterea dragoste? Iata ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei!

Ies la iveala detalii socante despre Alexandra! Maria divulga ce a facut rivala sa in Republica Dominicana! Urmariti o editie exploziva Puterea dragostei, duminica, 18 aprilie,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies