Cristian Comănici detonează bomba: Maria, iubita lui Marinescu, îl place pe el! Urmărește Puterea dragostei luni, 15 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

,
Cristian Comănici și Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristian Comănici îi arată dovezile Cristinei Mihaela Dorobanțu

Cristian Comănici face o dezvăluire bombă luni, la Puterea dragostei.


In articol:

Comănici anunță o bombă, venind și cu dovezi!

"Vreau să anunț o bombă. Maria mă plece, voi aduce și dovezi", anunță el.

Comănici aduce telefonul, iar Cristina Mihaela Dorobanțu citește că Maria îl invita la ea pe fratele Biancăi Comănici.

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei o chestionează pe Maria legat de acest subiect, iar în emisiunea de mâine vom afla ce are de spus Maria, care este într-o relație oficială cu Cristian Marinescu.

Cristian Marinescu și Cristian Comănici, rivali

Cristian Marinescu și Cristian Comănici sunt într-o rivalitate încă de la începutul sezonului 3. Cei doi au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, s-au jignit și au fost chiar la un pas de un episod al violenței fizice.

La începutul sezonului Marinescu și Nicos erau prieteni, iar Nicos i-a luat apărarea lui Marinescu într-un conflict cu Comănici, însă, ulterior, cei doi s-au certat foarte tare și au stricat prietenia.

Cel mai probabil, Comănici a făcut dezvăluirea tocmai ca să îl supere pe rivalul său Marinescu.

Comănici a anunțat, recent, că își dorește să fie tot cu Mariana, în ciuda apariției imaginilor în care sărută o americancă.

Fratele Biancăi Comănici își dorește încă de la început să formeze un cuplu cu Mariana, dar nu a reușit acest lucru nici după ce Rareș, rivalul său la inima Marianei, a părăsit competiția.

Marinescu, la a treia relație în casă

Cristian Marinescu este la a treia relație în casă, fiind, înainte de Maria, cu Aya și cu Andreea. Andreea i-a scris o scrisoare în care îi transmitea că a fost păcălită atât de Seba, cât și de el.

Mai mult, că Seba ar fi fost mic copil pe lângă ce i-a făcut Marinescu.

"Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit. Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea", i-a transmis Andreea lui Marinescu.

Tot în emisiunea de luni, 15 februarie 2021, de la Puterea dragostei Aya mărturisește că i-a plăcut la fel de mult și pe Marinescu și pe Nicos.

Nicos, la un moment dat, i-a mărturisit iubitei sale, Meda, că a fost interesat de Aya.

Aya, Meda și Nicos
Aya, Meda și Nicos

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

Florin Cîțu se dedublează: una votează ca senator și alta decide în calitate de premier/ VIDEO

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Bianca Comănici, mai dezamăgită ca niciodată: „M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile. Nu poți să numești bărbat...” Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Plușica se operează! A ajuns pe mana medicilor! Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies