Cristian Comănici detonează bomba: Maria, iubita lui Marinescu, îl place pe el! Urmărește Puterea dragostei luni, 15 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

,
Cristian Comănici și Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristian Comănici îi arată dovezile Cristinei Mihaela Dorobanțu

Cristian Comănici face o dezvăluire bombă luni, la Puterea dragostei.


In articol:

Comănici anunță o bombă, venind și cu dovezi!

"Vreau să anunț o bombă. Maria mă plece, voi aduce și dovezi", anunță el.

Comănici aduce telefonul, iar Cristina Mihaela Dorobanțu citește că Maria îl invita la ea pe fratele Biancăi Comănici.

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei o chestionează pe Maria legat de acest subiect, iar în emisiunea de mâine vom afla ce are de spus Maria, care este într-o relație oficială cu Cristian Marinescu.

Cristian Marinescu și Cristian Comănici, rivali

Cristian Marinescu și Cristian Comănici sunt într-o rivalitate încă de la începutul sezonului 3. Cei doi au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, s-au jignit și au fost chiar la un pas de un episod al violenței fizice.

La începutul sezonului Marinescu și Nicos erau prieteni, iar Nicos i-a luat apărarea lui Marinescu într-un conflict cu Comănici, însă, ulterior, cei doi s-au certat foarte tare și au stricat prietenia.

Cel mai probabil, Comănici a făcut dezvăluirea tocmai ca să îl supere pe rivalul său Marinescu.

Comănici a anunțat, recent, că își dorește să fie tot cu Mariana, în ciuda apariției imaginilor în care sărută o americancă.

Fratele Biancăi Comănici își dorește încă de la început să formeze un cuplu cu Mariana, dar nu a reușit acest lucru nici după ce Rareș, rivalul său la inima Marianei, a părăsit competiția.

Marinescu, la a treia relație în casă

Cristian Marinescu este la a treia relație în casă, fiind, înainte de Maria, cu Aya și cu Andreea. Andreea i-a scris o scrisoare în care îi transmitea că a fost păcălită atât de Seba, cât și de el.

Mai mult, că Seba ar fi fost mic copil pe lângă ce i-a făcut Marinescu.

"Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit. Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea", i-a transmis Andreea lui Marinescu.

Tot în emisiunea de luni, 15 februarie 2021, de la Puterea dragostei Aya mărturisește că i-a plăcut la fel de mult și pe Marinescu și pe Nicos.

Nicos, la un moment dat, i-a mărturisit iubitei sale, Meda, că a fost interesat de Aya.

Aya, Meda și Nicos
Aya, Meda și Nicos

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

Președintele Băncii Centrale Americane este îngrijorat de riscul unui atac cibernetic pe scară largă asupra sistemului bancar

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Bianca Comănici, mai dezamăgită ca niciodată: „M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile. Nu poți să numești bărbat...” Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Plușica se operează! A ajuns pe mana medicilor! Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies