Mariana, cu lacrimi în ochi! I-a spus ADIO la Puterea dragostei

,
Mariana de la Puterea dragostei
Mariana a plâns în culise la Puterea dragostei

Mariana a plâns în culise la Puterea dragostei. E tristă din pricina unui concurent care și-o dorește.


In articol:

Mariana s-a supărat că Rareș nu ia în considerare ce îi cere ea.

"Eu când l-am pierdut pe tata am spus că vreau un bărbat care să mă protejeze. Cum să stau cu un bărbat care nu face nimic pentru mine?", s-a plâns Mariana legat de Rareș.

Pe Mariana și-o mai dorește și Cristian Comănici, care a reintrat în casă special pentru ea.

Nicos a încercat să o consoleze pe Mariana făcând-o să râdă, în timp ce Rareș părea că nu înțelege cu ce a greșit. Se pare că Mariana și-ar lua adio de la Rareș. Comănici le-a cerut celorlalți băieți să o lase singură, să se liniștească.

Mariana de la Puterea dragostei
Comănici a încercat să îi convingă pe Nicos și Rareș să o lase singură pe Mariana

Mariana, acuzată că nu vrea, de fapt, pe nimeni

Mariana a fost acuzată că se joacă, de fapt, atât cu Rareș, cât și cu Cristian Comănici și că intenția ei nu ar fi să facă un cuplu în casa Puterea dragostei.

De același lucru a fost acuzat și Cristian Marinescu, rivalul lui Comănici, care și-a făcut mai multe relații, despre care ceilalți concurenți au susținut că ar fi fost făcute doar pentru show.

Mai mulți concurenți l-au acuzat pe Marinescu de faptul că nu îl interesează nimic altceva decât susținerea fanilor și, prin aceștia, premiile săptămânale.

Cristian Comănici este unul dintre cei mai mari rivali ai lui Marinescu de la Puterea dragostei. Inclusiv Andreea, fosta lui iubită, crede acest lucru despre Marinescu.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul. Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit. Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea.
Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată.
Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine. Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”, i-a scris Andreea lui Marinescu. 

Citeste si: De ce s-a rupt prietenia dintre Bianca Comănici şi Pluşica?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 8 ianuarie – A doua parte- VIDEO. Marinescu le ataca dur pe Mariana si pe Aya! "Va place sa primiti cadouri!"

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Cristina Mihaela, adevărul despre COPIL! Prezentatoarea Puterea Dragostei a spus dacă aşteaptă sau nu, un bebeluş în 2021!

De ce s-a rupt prietenia dintre Bianca Comănici şi Pluşica?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies