Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 9 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Marinescu detonează bomba: și-o dorește ca iubită pe Alexandra!

,
Alexandra Cărare și Cristian Marinescu
Alexandra Cărare și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei de vineri, 9 aprilie 2021 e incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Marinescu, ce se află în vacanță cu Alexandra Cărare, detonează bomba: și-o dorește ca iubită pe cea care are un cuplu cu Codruț!

Ar fi a 4-a iubită pe care ar avea-o Marinescu în casa Puterea Dragostei.

Concurentul este deja supranumit "Casanova", pe lângă cele trei iubite din casă flirtând și cu numeroase alte concurente.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare dezvăluie că Marinescu s-a dat la ea încă de când au plecat împreună din casă.

Cristina Mihaela, prezentatoarea show-ului, îl întreabă pe Marinescu dacă există posibilitatea să se îndrepte spre ea când se va întoarce în casă, iar el răspunde afirmativ.

"Absolut, păi deja o fac", e răspunsul lui Marinescu.

Rămâne de văzut dacă adevăratul iubit al Alexandrei, Codruț, va fi foarte afectat de ce se întâmplă între iubita lui și Marinescu.

Cristian Marinescu, acuzat că joacă un rol!

Cristian Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri, de către mai mulți concurenți, că joacă un rol la Puterea Dragostei sezonul 3.

Chiar el însuși a recunoscut că e actor și s-a comparat cu cei de la Hollywood.

În timp ce Marinescu și Alexandra Cărare se distrează împreună într-o minivacanță departe de camerele de filmat de la Puterea Dragostei, în casă e multă tensiune.

Romeo și Maria, fosta iubită a lui Marinescu, vor avea un schimb dur de replici, iar Ayda va plânge, susținând sus și tare că nu și-l dorește pe Omar.

Andrei, Maria și Romeo
Andrei, Maria și Romeo[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria și Romeo au o istorie. Într-una din galele de la Puterea Dragostei cei doi s-au sărutat, spre consternarea tuturor, și mai ales a lui Cristian Marinescu, ce tocmai se despărțise de Maria.

Maria a fost singura concurentă de care Marinescu a părut îndrăgostit. Chiar și când aceasta l-a anunțat că între ei e totul încheiat Marinescu a insistat să se împace. Ulterior, când a văzut că nu mai e cale de întors s-a îndreptat, mai în glumă, mai în serios către sora Alexandrei Cărare, Adriana.

Ce face acum cu Alexandra e cu atât mai ciudat cu cât nu cu mult timp în urmă încerca să o convingă pe aceasta să îi pună o vorbă bună la Adriana.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Cum au fost surprinși Marinescu și Alexandra în Republica Dominicană? Iată cât de mult s-au apropiat cei doi. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” vineri, 9 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 

Citește-ne pe
Citește și:

Omar, noul concurent de la ”Puterea Dragostei” le-a lăsat pe fete cu gura căscată. Cine este, de fapt, tânărul?

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Apropiere suspectă între Alexandra și Cristian Marinescu!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies