Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Apropiere suspectă între Alexandra și Cristian Marinescu!

,
Cristian Marinescu și Alexandra
Cristian Marinescu și Alexandra[Sursa foto: captura video Kanal D]

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Alexandra și Cristian Marinescu au parte de momente foarte frumoase împreună, în vacanță, în timp ce ceilalți concurenți se ceartă în casă.

Alexandra și Cristian Marinescu au părăsit împreună competiția, se bucură de distracție și relaxare, însă apropierea dintre ei pare suspectă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra și Cristian Marinescu au fost prieteni, însă la un moment dat s-au certat foarte tare.

Alexandra și-a dorit ca Marinescu să se întoarcă în casa Puterea Dragostei, dar la ceva vreme distanță ei doi s-au certat cumplit.

Marinescu era la momentul întoarcerii în emisiune prieten și cu Nicos, care între timp a părăsit competiția. Chiar când s-a întors în casă, Marinescu a fost implicat într-un scandal monstru cu fostul lui prieten Nicos, în urma unor postări de pe rețelele de socializare.

Nicos, care anterior îi luase partea lui Marinescu într-o dispută cu Comănici, a uitat rapid de prietenia cu acesta și l-a atacat dur. Pe de altă parte Marinescu susținea că Nicos a încercat să îl manipuleze.

Marinescu și Alexandra Cărare, relații tumultuoase în casă

Cristian Marinescu a avut mai multe iubite în casa Puterea Dragostei. Ultima dintre aceastea a fost Maria, pentru care, se pare, a avut și sentimente.

Când a părăsit acum casa, Marinescu a luat-o în brațe pe fosta iubită. Rămâne de văzut dacă ei se vor împăca atunci când el se va întoarce în casă.

Alexandra Cărare a avut doi iubiți în casă, pe Nicos și pe Codruț.

Cu Codruț încă este, în ciuda faptului că s-au certat foarte tare, ba chiar s-au și despărțit la un moment dat.

Cu Nicos Alexandra a avut o relație scurtă, însă cei doi s-au jignit în ultimul hal, el legându-se inclusiv de calitatea de mamă a Alexandrei. Ulterior, au pus și ei batista pe țambal.

Vom vedea și în emisiunea de astăzi mai multe tensiuni și conflicte, ba chiar unul dintre concurenți va exploda de nervi.

Explozie de nervi
Explozie de nervi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 8 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

Lucian Bode, despre Raed Arafat după intervenția de la Spitalul Foișor: 'Nimeni nu este de neînlocuit'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Emotii si lacrimi de fericire in casa Puterea dragostei! Andrada si Cazi sarbatoresc o luna de relatie! Aflati ce surpriza i-a pregatit Cazi iubitei lui, JOI, 8 aprilie, intr-o...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Mariana, dezvăluire bombă despre Cristian Comănici!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies