Cum au fost surprinși Marinescu și Alexandra în Republica Dominicană? Iată cât de mult s-au apropiat cei doi. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” vineri, 9 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Alexandra, Marinescu și Cristina Mihaela Dorobanțu
Alexandra, Marinescu și Cristina Mihaela Dorobanțu[Sursa foto: Captură KANAL D]

În timp ce în casa Puterea Dragostei tensiunile sunt mai puternice ca niciodată, Marinescu și Alexandra se bucură de peisajele din Republica Dominicană. Cum au fost surprinși cei doi concurenți?


In articol:

Atmosfera va fi una tensionată în casa Puterea Dragostei și în ediția de vineri a emisiunii. Ayda și Radu vor avea un schimb acid de replici, iar concurenta de la Puterea Dragostei îi va da de înțeles că între ei nu va fi niciodată nimic mai mult. 

Ayda și Radu, conflict puternic la Puterea Dragostei. Ce își vor spune cei doi?

Ayda și Radu nu își vor mai putea stăpâni nervii și vor ajunge să se certe în ediția de vineri a emisiunii Puterea Dragostei. Ayda îl va anunța pe concurentul de la Puterea Dragostei că nu mai este dispusă să îl cunoască, iar imediat după va merge în camera roșie împreună cu Omar, lucru care va da naștere unui conflict de proporții.

Cei doi se vor jigni reciproc și vor purta o discuție aprinsă, iar în cele din urmă, Ayda va izbucni în lacrimi. Deși nu are o relație cu Radu, concurenta de la Puterea Dragostei va simți nevoia să îi dea acestuia explicații în legătură cu ceea ce s-a întâmplat între ea și Omar în camera roșie.

Radu: Hai că te iau iar în primire, de mine nu scapi!

Ayda: Nu îmi place de el (n.r

de Omar), nu mă atrage fizic, nu îl vreau! 

Radu: Atunci de ce te-ai dus în camera roșie?

Ayda: Ca să îl lămuresc că nu îmi place de el!

În timp ce în casa Puterea Dragostei lucrurile sunt pe punctul de a scăpa de sub control, Marinescu și Alexandra se bucură de vacanța în Republica Dominicană. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei par să se tachineze reciproc, lucru observat inclusiv de Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii.

Citeste si: Omar, noul concurent de la ”Puterea Dragostei” le-a lăsat pe fete cu gura căscată. Cine este, de fapt, tânărul?

Mai mult, Alexandra va dezvălui că Marinescu i-a făcut avansuri încă din primul moment în care au plecat în Republica Dominicană, astfel că nu ar fi exclus ca cei doi să se întoarcă împreună din această călătorie.

Cristina Mihaela: Există posibilitatea ca atunci când vă veți întoarce tu să vrei să te îndrepți către ea?

Marinescu: Păi deja o fac!

Dezvăluirea făcută de Marinescu nu va fi deloc pe placul lui Codruț și nici Maria nu va fi încântată să audă aceste lucruri, astfel că rămâne de văzut cum vor reacționa cei doi concurenți. 

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, imagini în premieră din Republica Dominicană! Ce i-a surprins pe urmăritorii ei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Mariana, dezvăluire bombă despre Cristian Comănici!

Informația care aruncă în aer întreg 'Dosarul Revoluției': din cauza judecătorului se poate răsturna totul

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici sare la bătaie!

Imagini incendiare cu Alexandra si Marinescu distrandu-se in Republica Dominicana! Pe cine au pus ochii cei doi concurenti? Urmariti o editie exploziva Puterea dragostei,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies