Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici sare la bătaie!

,
Cristian Comănici sare la bătaie!
Cristian Comănici sare la bătaie![Sursa foto: captura video Kanal D]

Miercuri, 7 aprilie avem parte de o nouă ediție plină de suspans la Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici va sări din nou la bătaie, victima atacului fratelui Biancăi fiind tot Alex Stoica, dușmanul lui etern.

Comănici nu poate rezista atunci când este vorba de Alex Stoica, mai ales că fostul concurent Exatlon are capacitatea de a-l provoca mereu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alex Stoica se va alege și cu un pahar pe care i-l aruncă în față Andrei, în urma acuzațiilor pe care le face.

Vom afla în emisiunea de miercuri și unde se află Alexandra Cărare și Cristian Marinescu, ce au părăsit împreună casa.

Cei doi se distrează de minune la un carnaval, în timp ce ceilalți concurenți de la sezonul 3 se atacă reciproc, ba chiar sar și la bătaie.

Va fi o emisiune cu mai multe tensiuni, ca de fiecare dată în acest sezon 3 de la Puterea Dragostei.

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu, prieteni și dușmani

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu au o relație complicată în acest sezon de la Puterea Dragostei.

Aflați împreună la distracție acum, cei doi au o istorie zbuciumată. Au fost prieteni, la începutul show-ului, după care s-au certat foarte tare și au rupt prietenia.

Atunci când Cristian Marinescu a părăsit casa Puterea Dragostei, Alexandra a fost singura concurentă care l-a dorit înapoi în casă. Marinescu a mai fost susținut de cineva, la acea vreme, însă era vorba de un băiat, Nicos.

Și cu Nicos Marinescu s-a certat foarte tare atunci când a revenit în casa Puterea Dragostei, fiind vorba de anumite lucruri pe care Marinescu le-a spus pe internet despre Nicos.

Buni prieteni la început, ba chiar Nicos i-a luat apărarea lui Marinescu într-un conflict cu Comănici, cei doi au rupt orice legătură, ba chiar au ajuns să se atace în emisiune. Nicos nu mai e acum concurent.

După o ceartă monstru, se pare că Alexandra și Marinescu au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt. Ba chiar Marinescu îi spunea, recent, Alexandrei să îi pună o vorbă bună la Adriana, fiind singura concurentă pe care și-o mai dorește după despărțirea de Maria.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce a votat-o Jador pe Ana Porgras la Survivor România 2021. Care este adevăratul motiv?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 6 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra și Cristian Marinescu părăsesc emisiunea!

Sorin Cîmpeanu spune că au fost confirmate PCR 16 cazuri dintre cele identificate pozitiv prin teste pe bază de salivă: Alte 22 de cazuri au fost infirmate

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 6 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristian Marinescu și Alexandra Cărare părăsesc împreună competiția!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 5 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Mariana și Cristian Comănici se despart: "Du-te unde vrei!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies