Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 6 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra și Cristian Marinescu părăsesc emisiunea!

,
Alexandra și Cristian Marinescu
Alexandra și Cristian Marinescu părăsesc casa Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este foarte interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vor fi discuții în contradictoriu, multe, iar emisiunea se va încheia cu plecarea Alexandrei Cărare și a lui Cristian Marinescu.

Vor fi mai multe certuri. Alexandra îl va jigni pe Cristian Comănici, numindu-l "incult".

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vom afla motivul pentru care Alexandra Cărare și Cristian Marinescu vor părăsi împreună casa Puterea Dragostei. 

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu își iau rămas-bun de la partenerii lor, Codruț și Maria.

Alexandra, Maria și Cristian Marinescu
Alexandra, Maria și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Se pare că Marinescu și Maria s-au împăcat, după ce blonda anunța că s-au despărțit definitiv.

Cristian Marinescu a fost de nenumărate ori favorit al săptămânii, câștigând premiul săptămânal. Vom vedea dacă Alexandra Cărare și Cristian Marinescu se vor întoarce în casă după această plecare.

Comănici și Mariana, capăt de drum?

Mariana și Cristian Comănici par la final de drum. Cristian a făcut tot posibilul să o cucerească pe Mariana, s-a întors în casă special pentru ea, însă pare că aceasta se desparte de el.

De altfel, Comănici chiar i-a spus că nu a fost niciodată atrasă de el, că toată lumea a văzut asta și i-a transmis că este liberă să facă ce vrea ea de acum încolo și cu cine vrea.

Cristian Comănici a dezvăluit încă de la începutul sezonului 3 că cea pe care și-o dorește din casa Puterea Dragostei este Mariana. El a dus o campanie puternică de cucerire a Marianei, a primit vestea-șoc că ea și-l dorește pe Rareș, după care, în cele din urmă, s-a cuplat cu frumoasa moldoveancă de ziua acesteia.

Chiar și fără Rareș în emisiune lucrurile nu sunt deloc roz între ei, iar Mariana a dat de înțeles că e gata.

Cristian Marinescu, Mariana și Cristian Comănici
Cristian Marinescu, Mariana și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Am încercat, n-a fost să fie", i-a spus ea Alexandrei Cărare. Alexandra nu a fost, însă, de acord cu ce a spus Mariana, ea susținând că aceasta caută orice motiv pentru a se despărți de Cristian Comănici.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 5 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Un nou concurent intră în casa iubirii

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 6 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristian Marinescu și Alexandra Cărare părăsesc împreună competiția!

Vor merge benzinarii pe oferta guvernului de reducere cu 50 de bani? Guvernul crede că va scădea peste tot

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alexandra si Marinescu parasesc impreuna casa Puterea dragostei! Aflati care este motivul plecarii lor si cum vor reactiona Maria si Codrut, marti, 6 aprilie, intr-o editie...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies