Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Cristian Comănici, gelos, îl lovește pe Alex Stoica!

,
Cristian Comănici, bătaie cu Alex Stoica
Cristian Comănici, bătaie cu Alex Stoica[Sursa foto: captura video Kanal D]

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de luni, 1 martie 2021 se anunță incendiară. Cristian Comănici îl lovește pe Alex Stoica! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi, care începe de la ora 17:00, se anunță una incendiară. Vor fi mai multe scandaluri, iar lucrurile chiar vor degenera între Cristian Comănici și rivalul lui la inima Marianei, Alex Stoica.

Cristian Comănici va fi extrem de surescitat și se va certa și cu cuplul Alexandra Cărare-Codruț.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Lucrurile degenerează între fostul concurent Exatlon, acum la Puterea Dragostei, Alex Stoica și Cristian Comănici. Fratele Biancăi Comănici îl va lovi pe Alex Stoica, însă, așa cum arată imaginile din promo, va fi provocat de fostul concurent de la Exatlon.

Între Alex Stoica și Cristian Comănici a început o rivalitate de când primul a anunțat că este interesat de Mariana. Tot Mariana va fi în centrul scandalului de astăzi, anumite gesturi pe care Comănici le consideră nepotrivite ale lui Alex Stoica față de cea de care el e îndrăgostit aprinzând scânteia.

Alex Stoica îl provoacă pe Comănici, iar acesta, cel mai probabil aprins deja de ce văzuse înainte, îl lovește cu palma pe Alex Stoica. Conflictul este aplanat de ceilalți concurenți de la Puterea Dragostei, care intervin prompt.

Se va vorbi, ulterior conflictului, despre actuala relație a lui Comănici cu Mariana. Fratele Biancăi susține că Mariana i-a spus că l-a ales pe el în detrimentul lui Rareș. Când revenise în casă pentru Mariana, aceasta îl anunțase pe Cristian Comănici că Rareș este prioritatea ei.

Codruț, Alexandra Cărare și Cristian Comănici
Codruț, Alexandra Cărare și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Puterea Dragostei 1 Martie: Cristian Comănici, scandal și cu Alexandra și Codruț

Conflictul cu Alex Stoica nu este singurul în care este implicat Cristian Comănici în emisiunea de astăzi.

Comănici va avea un scandal uriaș și cu cuplul Alexandra Cărare-Codruț. Se vor aduce jigniri incalificabile, de o parte și de alta. 

Comănici îi va numi pe Codruț și pe Alexandra "bombardieri", va spune că i-a "înjosit" în Gală, în timp ce Codruț îl va numi pe Cristian Comănici "specimen".

Codruț și Alexandra Cărare
Noi tensiuni între Codruț și Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Și între Alexandra Cărare și Codruț vor fi tensiuni. Cei doi au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări în ultima perioadă, în prezent formând din nou un cuplu.

George îi spunea, la un moment dat, lui Codruț că, indiferent ce ar face Alexandra, el a situat-o deja pe un piedestal.

Emisiunea face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la orele 11:00 și 17:00 și sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, bătaie la început de săptămână: „Înainte să îmi spui că îmi fug mie ochii după...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, bătaie la început de săptămână: „Înainte să îmi spui că îmi fug mie...

Răzvan Cuc avansează teoria unui plan ascuns al lui Cătălin Drulă pentru Metrorex

Iancu Sterp a făcut public cine va câștiga Survivor România! Este SCANDAL IMENS!

Cristian Comănici a sărit la bătaie pentru Mariana. A răbufnit după ce concurenta s-a apropiat de un alt bărbat. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 1...

Cine este favoritul săptămânii la Puterea Dragostei? Eliminare neașteptată în gala de duminică a emisiunii. Iată cine a părăsit competiția, dar și ce pedeapsă îi așteaptă pe...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies