Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Mariana, dezvăluire bombă despre Cristian Comănici!

,
Mariana și Cristian Comănici
Mariana și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei e incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Mariana va face în partea a doua a emisiunii de astăzi o dezvăluire bombă despre fostul ei iubit, Cristian Comănici. Ea susține că acesta nu e interesat de nicio concurentă.

"Știu din surse sigure că nu îl interesează nicio concurentă din casă", spune Mariana.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Mariana dă, astfel, de înțeles că fratele Biancăi Comănici s-ar juca, de fapt, în casa Puterea Dragostei și că ar avea o strategie de tipul Cristian Marinescu.

Cristian Comănici a anunțat încă de la începutul sezonul 3 că și-o dorește pe Mariana, a dus o adevărată campanie de cucerire a acesteia, făcându-i numeroase cadouri și surprize.

Comănici nu a renunțat nici măcar atunci când Mariana i-a spus că prioritatea ei este Rareș.

Perseverența lui Cristian Comănici avea să fie recompensată chiar de ziua Marianei, când cei doi s-au sărutat și au anunțat oficial că formează un cuplu. 

Alex Stoica îi amenință pe Andrei și Comănici!

Alex Stoica îi amenință, în partea a doua a emisiunii de astăzi, pe rivalii săi, Andrei și Cristian Comănici.

"Ce a fost până acum, dar de când mi-ați jignit familia, și tu, și ăla (n.r.: Cristian Comănici) o să aveți viață grea cu mine, vă termin", îi spune Alex Stoica lui Andrei.

Musculosul concurent, care i-a vărsat un pahar în față lui Alex Stoica, nu se teme deloc de ce plănuiește să facă Alex Stoica.

Alex Stoica
Alex Stoica îi amenință pe Andrei și Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Rivalitatea dintre Cristian Comănici și Alex Stoica a plecat de la Mariana, fratele Biancăi fiind foarte gelos.

Comănici a sărit de câteva ori și la bătaie, dorind să îi administreze și o corecție fizică lui Alex Stoica, pe lângă cea verbală.

Nici fostul concurent Exatlon nu a făcut nimic pentru a pune batista pe țambal cu fratele Biancăi Comănici, ba mai mult, a turnat gaz pe foc, prefăcându-se sau chiar fiind interesat de Mariana.

Tot în emisiunea de astăzi vom vedea o dispută și între Maria, fosta iubită a lui Cristian Marinescu, și Romeo, cel pe care l-a sărutat într-una dintre galele de la Puterea Dragostei.

Maria și Romeo
Maria și Romeo[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea live video online, o poți face accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Imagini incendiare cu Alexandra si Marinescu distrandu-se in Republica Dominicana! Pe cine au pus ochii cei doi concurenti? Urmariti o editie exploziva Puterea dragostei, miercuri, 7 aprilie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 6 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra și Cristian Marinescu părăsesc emisiunea!

EXPLICAȚIE Care sunt LINIILE ROȘII despre care a vorbit Vladimir Putin în avertismentul lansat Occidentului

Kanal D îl distruge pe Jador! Decizia fulger pe care au luat-o producătorii

Alexandra si Marinescu parasesc impreuna casa Puterea dragostei! Aflati care este motivul plecarii lor si cum vor reactiona Maria si Codrut, marti, 6 aprilie, intr-o editie...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 5 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent intră în casa iubirii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies