Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 5 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Mariana și Cristian Comănici se despart: "Du-te unde vrei!"

,
Mariana, Alexandra Cărare și Cristian Comănici
Mariana, Alexandra Cărare și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Mariana și Cristian Comănici se despart în emisiunea de astăzi. Comănici s-a chinuit mult să o cucerească pe Mariana, însă pe cât de greu i-a fost să fie cu ea, pe atât de ușor i-a fost ei să se despartă de el.

Alexandra Cărare susține că Mariana de-abia aștepta să caute un motiv să îi dea papucii lui Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Ai făcut o relație de formă cu el și acum căutai un motiv să te desparți", o acuză Alexandra Cărare pe Mariana.

"Am încercat. Nu s-a putut", replică Mariana.

Mariana, Alexandra Cărare și Cristian Comănici
Alexandra e de părere că Mariana caută un motiv să se despartă de Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Toată lumea a văzut că nu ai nicio atracție pentru mine. Du-te unde vrei", îi transmite, supărat, Cristian Comănici Marianei.

Cristian Comănici a făcut tot ce a putut pentru a o cucerit pe Mariana. Încă de la începutul sezonului 3 el a fost foarte clar în ceea ce privește concurenta pe care și-a dorit-o.

La un moment dat Comănici a părăsit, pentru o perioadă, competiția, din motive personale, însă s-a întors special pentru Mariana. Mare i-a fost mirarea lui Comănici când Mariana l-a anunțat că prioritatea ei era, atunci, Rareș. În cele din urmă, după multe strădanii ale lui Comănici, fratele Biancăi a reușit să se cupleze cu Mariana.

Rareș a părăsit casa Puterea Dragostei și părea că nimic nu mai poate sta împotriva cuplului Mariana-Cristian Comănici. Iată, însă, că nu a durat mult și Mariana a anunțat că pune capăt relației.

Un nou concurent în casa Puterea Dragostei

În emisiunea de astăzi intră în competiție un nou concurent.

Printre concurentele preferate ale acestuia se numără Alexandra Cărare, Seya și Andreea, iar el va dansa cu Andreea.

Noul concurent de la Puterea Dragostei
Noul concurent de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Scandal monstru în casa Puterea dragostei. Urmariti o ediție incendiară LUNI, 5 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Scandal monstru în casa Puterea dragostei. Urmariti o ediție incendiară LUNI, 5 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Imagini de coșmar după atacul rusesc la centrul comercial din Kremenciuc (Video)/ S-a tras cu rachete anti-navă Kh-22 de pe bombardiere strategice

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 4 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Război între Seya și Romeo: "Ești o mahalagioaică"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies