Cristian Comănici a sărit la bătaie pentru Mariana. A răbufnit după ce concurenta s-a apropiat de un alt bărbat. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 1 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Cristian Comănici, bătaie la Puterea Dragostei
Cristian Comănici, bătaie la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristian Comănici a dovedit încă o dată că are sentimente puternice pentru Mariana. Orbit de gelozie, concurentul a sărit la bătaie când a văzut-o în preajma altui bărbat.


In articol:

Cristian Comănici a recunoscut de multe ori la Puterea Dragostei că o place pe Mariana și că și-ar dori să formeze un cuplu cu ea. Dacă inițial aceasta susținea că inima ei îi apariține lui Rareș, în ediția de luni a emisiunii se va apropia de un alt bărbat din casă, lucru care îl va înfuria pe Cristian Comănici și îl va determina să sară la bătaie.

Cristian Comănici, orbit de gelozie. Concurentul de la Puterea Dragostei a sărit la bătaie pentru Mariana

A vrut să plece din emisiune  pentru că Mariana nu îi acordă atenție, iar acum, Cristian Comănici va face un alt gest extrem pentru concurenta de la Puterea Dragostei. În ediția de luni a emisiunii, Mariana și Alex se vor tachina, el va încerca să o sărute, totul sub privirile lui Cristian Comănici. Dacă inițial va alege doar să fie martor la aceste întâmplări, ulterior, Cristian Comănici va sări la bătaie în momentul în care Alex va încerca să îl atingă.

Mariana, dar și ceilalți băieți din casă vor interveni rapid pentru a-i despărți pe cei doi și pentru a evita ca ei să se lovească. 

„Cristi, potolește-te!”, îi va spune Mariana lui Cristian Comănici.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 28 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cazi îi va spune cuvinte grele unei concurente: „Umblai cu sacoșa de rafie prin București!”

Acesta

nu va fi singurul episod de violență fizică de la Puterea Dragostei, ediția de luni. Alexandra și Aya se vor ataca reciproc și vor fi pe punctul de a se bate, totul în urma unei discuții aprinse pe care cele două o vor avea încă de la prima oră a dimineții.

Un conflict puternic va izbucni și între Alexandra, Codruț și Cristian Comănici. Acesta din urmă va da de înțeles că Alexandra are un trecut rușinos, afirmații care îl vor scoate din minți pe Codruț.

„Uitați-vă la voi, bombardierul și bombardiera, Rambo și Xena, prințesa războinică. V-am făcut de râs în gală, din creier v-am făcut pe amândoi, râde lumea de voi(...). Ți-ai rupt genunchii ăia de muncă (n.r Alexandra) și acum veniți și vă dați doamne pe la televizor.”, va spune Cristian Comănici.

 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Au spus „da” și s-au sărutat în fața tuturor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, pe punctul de a părăsi competiția: „Nu o să stau să fiu...

Afganistanul riscă să devină un 'stat proscris'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Va deveni tată! Paul de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii: „Îmi porți copilașul în pântece!”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies