Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici se sărută cu Mariana de ziua acesteia!

,
Mariana și Cristian Comănici
Mariana și Cristian Comănici se sărută[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei are loc vineri, 19 martie, la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Comănici se va săruta cu Mariana de ziua acesteia! Cei doi formează oficial un cuplu, după lungi tatonări și după multe conflicte în casă, unele chiar violente.

Va fi o ediție frumoasă, cu aniversarea Marianei.

Fetele aduc un tort și îi transmit acesteia că o iubesc.

Ziua Marianei la Puterea Dragostei
Ziua Marianei la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Romeo și Cristian Marinescu vor avea un conflict. Romeo va intra într-un clinci verbal și cu Maria, fosta iubită a lui Marinescu.

"Cuvântul meu valorează de trei ori mai mult decât al tău", îi spune Marinescu lui Romeo.

"Marele Cristian Comănici", îl ironizează Romeo.

Marinescu îi spune lui Romeo că nu îi place că intră în discuții cu el și cu Maria.

Mădălina și George intră prin video-call!

Mădălina și George vor intra în emisiune prin video-call. George va spune că ce se întâmplă în casă nu este real și că el și Mădălina se bucură de viața reală.

Cei doi au părăsit casa Puterea dragostei, însă își continuă relația în afara casei.

Mădălina a decis să plece în urma unui conflict în casă, iar George a urmat-o. Mădălina a clacat în urma nenumăratelor scandaluri de la Puterea Dragostei sezonul 3.

Mădălina și George de la Puterea dragostei
Mădălina și George intră prin video-call la Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Mădălina și George sunt împreună de câteva luni, cei doi cuplându-se la scurt timp după ce Mona a părăsit casa Puterea Dragostei.

Mona și George deja se despărțiseră când frumoasa concurentă a decis să părăsească show-ul pentru a avea grijă de băiețelul ei, care urma să meargă și la școală.

George a fost un concurent foarte dorit de fete în casa Puterea Dragostei. În afară de Mona, cu care a fost, Alexandra Cărare și Aya au recunoscut că îl plac. Alexandra chiar spunea că e îndrăgostită de el, însă el a considerat că aceasta glumește.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii la postul nostru. De luni până vineri rulează de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 18 martie- Partea a doua VIDEO. Scandal între Marinescu și Cazi: "Nu ai creier"!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus totul fără rețineri: „Mereu mă vei iubi!”

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Bogdan Mocanu a făcut marele anunț! Fostul concurent de la Puterea Dragostei urmează să devină tătic?! ”Aș vrea un băiat”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 martie - Partea a doua VIDEO. Scandal între Marinescu și Cazi: "Nu ai creier"!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies