Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 martie - Partea a doua VIDEO. Scandal între Marinescu și Cazi: "Nu ai creier"!

,
Andrada, Cristian Marinescu și Cazi
Andrada, Cristian Marinescu și Cazi [Sursa foto: captura video Kanal D]

Urmărește partea a doua din emisiunea Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro, de la ora 17:00.


In articol:

Partea a doua a ediției de astăzi Puterea Dragostei este una incendiară.

Cristian Marinescu și Cazi vor avea un scandal, cei doi jignindu-se reciproc. "Nu ești sănătos la cap", îi spune Marinescu lui Cazi, în timp ce acesta îi dă replica: "Nu ai creier".

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cazi are o relație cu Andrada, iar Marinescu are și el un istoric cu bruneta.

Chiar în timp ce Andrada avea o relație cu Alex Moroșanu, Marinescu a susținut că aceasta îl place. Și Nicos a observat apropierea dintre cei doi. În ciuda glumelor și chiar a flirturilor, între cei doi nu a fost niciodată mai mult de o prietenie.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Tot în emisiunea de astăzi Cristian Marinescu și Maria reglează totul. Maria îl anunță că s-a încheiat definitiv totul între ei, deși cei doi s-au mai ținut în brațe și după despărțire.

Marinescu a ținut să tranșeze lucrurile cu Maria, spunând că aceasta îi dă semnale duble. Maria a spus clar că e totul gata.

Marinescu este la a treia relație eșuată în casa Puterea Dragostei.

A fost cu Aya, pentru o scurtă perioadă, cu Andreea și acum cu Maria. Totodată, a mai flirtat și cu alte concurente.

Aya spune că a rugat-o Codruț să stea lângă el!

Aya detonează bomba: ea mărturisește că i-a cerut Codruț să stea lângă el pe canapea, spre exasperarea Alexandrei Cărare.

Între cele două exista de multă vreme ceva personal, iar acum dezvăluirea Ayei amplifică și mai mult tensiunile dintre ele.

Aya, Alexandra și Codruț
Aya, Alexandra și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Aya și Alexandra Cărare s-au certat în nenumărate rânduri la Puterea Dragostei, iar Alexandra a și sărit să o bată în două rânduri pe Aya. Unul dintre scandalurile care erau să se termine cu violență între ele s-a întâmplat când Aya nici nu făcuse un cuplu cu Akebono. Ulterior cei doi s-au cuplat, dar relația lor s-a încheiat la puțin timp după ce Akebono a părăsit competiția descalificat.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și în weekend, de la 16:00 și 19:00. Dacă vreți să urmăriți Puterea Dragostei Live Video Online, de pe smartphone, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html

Citeste si: Bogdan Mocanu a făcut marele anunț! Fostul concurent de la Puterea Dragostei urmează să devină tătic?! ”Aș vrea un băiat”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andra Voloș, anunț neașteptat în urmă cu puțin timp: ”Ne vedem în emisiune?!” Șatena s-a hotărât să se întoarcă la Puterea Dragostei?!

ANCHETA de la Victor Babeș - Polițiștii vor căuta dovezi în 'creierul' aparaturii medicale din tirul morții

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Aya detonează bomba despre ea și iubitul Alexandrei, Codruț!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Comănici, scandal cu Alexandra și Marinescu: "Sunt și psiholog, și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies