Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria și Cristian Marinescu se despart?

,
Maria și Cristian Marinescu
Tensiuni între Maria și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei de vineri, 5 martie, va fi și ea una incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Marinescu și Maria își continuă tensiunile din ziua precedentă, iar de data aceasta lucurile vor merge și mai departe. Cei doi îndrăgostiți vor fi în prag de despărțire!

Maria a fost foarte geloasă în emisiunea de joi, 4 martie, după ce l-a surprins pe Marinescu în compania unor concurente.

El a susținut că nu a făcut nimic, însă Maria nu l-a crezut.

Maria și Marinescu
Maria și Marinescu, în pragul despărțirii[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Maria îi spune lui Marinescu în emisiunea de vineri, 5 martie, că nu o mai interesează nimic despre el momentan. Ea dă de înțeles că ar vrea să se despartă de acesta.

"Cum poți să spui tu că vrei să fii cu mine când ești dispusă să renunți atât de ușor?", o întreabă Marinescu pe frumoasa blondă.

Ceilalți concurenți râd și glumesc că Marinescu se victimizează pe tema iubirii. "A venit sfârșitul lumii", comentează cineva.

Cristian Marinescu este la a treia relație în casa Puterea Dragostei. Nu o dată el a fost acuzat că aceste relații și le face doar pentru a atrage susținerea și voturile fanilor emisiunii. Andreea, una dintre fostele sale iubite, i-a scris o scrisoare în care confirma aceste afirmații ale concurenților.

Ea a dat exemplul lui Seba, sugerând că și acesta ar fi profitat de naivitatea ei, însă a spus că Marinescu ar fi fost, de fapt, adevăratul maestru în a face asta.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor. Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față", i-a transmis Andreea lui Marinescu.

Marinescu, acuzat că e fals!

Mai mulți concurenți, printre care George, care între timp a părăsit casa Puterea Dragostei alături de Mădălina, și Cristian Comănici au susținut că Marinescu ar juca, de fapt, un rol în emisiune și că toate acțiunile lui sunt doar pentru a căuta susținerea fanilor.

George îl acuza pe Marinescu de faptul că ar intra în conflicte special.

Cristian Marinescu este unul dintre cei mai populari concurenți din sezonul 3 de la Puterea Dragostei și chiar și în această săptămână este liderul casei băieților.

În afară de Andreea și Maria, el a mai fost, pentru o scurtă perioadă cu Aya, care în trecut a avut o relație în casă și cu Akebono, concurent ce a plecat din show descalificat.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și în weekend, de la 16:00 și 19:00. Dacă vreți să urmăriți Puterea Dragostei Live Video Online, de pe smartphone, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faceți este să accesați  https://www.kanald.ro/live.html

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte- VIDEO. Cristian Comănici se bate iar!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Cristian Comănici se bate iar!

Sunt și ambițioși: două autoutilitare ale MAI au distrus, pe rând, noua fântână arteziană din Satu Mare / FOTO-VIDEO

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 martie 2021 – Prima a parte - VIDEO. Cristian Comănici sare din nou la bătaie!

Marinescu si Maria, in pragul despartirii! Andreea, noua concurenta a pus ochii pe Marinescu? Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, joi, 4 martie, de la 11:00 si...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies