Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 martie 2021 – Prima a parte - VIDEO. Cristian Comănici sare din nou la bătaie!

,
Cristian Comănici
Cristian Comănici sare din nou la bătaie![Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de joi, 4 martie 2021 se anunță a fi foarte interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici continuă să fie nervos și nu se sfiește să sară din nou la bătaie joi, la Puterea dragostei. Fratele Biancăi Comănici a tot fost implicat în scandaluri în ultima vreme și pare că nu are de gând să o lase mai moale.

Conflictele, de tot felul, continuă și în emisiunea de joi, existând discuții în cuplul Maria-Cristian Marinescu. Totodată, băieții sunt aproape de un nou episod violent. Scenele de acest gen nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, concurenții din sezonul 3 fiind implicați zilnic în conflicte în care se ajunge și la violență.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici are un conflict cu una dintre concurentele de la Puterea Dragostei, Adriana, iar rivalul lui, Alex Stoica, nu ratează ocazia de a-l pune la punct.

"Nervosule, niciodată nu agresezi o femeie", îi spune Alex Stoica lui Cristian Comănici.

Cristian Comănici și Alex Stoica au avut recent un episod violent, iar spiritele nu s-au calmat în ceea ce îi privește pe cei doi.

Mariana și Cristian Comănici sunt și ei certați, iar Mariana îi dă un ultimatum lui Comănici că nu va accepta ceea ce face el.

Ea îi spune că este liber să își caute pe altcineva dacă nu este de acord cu solicitările ei.

Alexandra Cărare, Mariana și Cristian Marinescu

Comănici și Mariana formează un cuplu?

Cristian Comănici și Mariana susțin că ar forma un cuplu, însă situația nu este deloc clară în ceea ce îi privește pe cei doi. 

Alex Stoica, ce s-a arătat și el interesat de Mariana, spre nemulțumirea lui Cristian Comănici, nu ratează șansa de a-l critica din nou pe fratele Biancăi Comănici.

El spune că acesta aleargă de luni de zile după Mariana, iar că aceasta nu ar fi interesată de el.

Casa Puterea Dragostei a rămas fără cuplul Mădălina-George, ce a părăsit competiția. Mădălina a anunțat că ea și George vor pleca, ei ținându-se de cuvânt și părăsind competiția. Mădălina recunoștea că a cedat în urma deselor scandaluri din casa Puterea Dragostei. Rămâne de văzut dacă ea și George vor fi în continuare împreună, ei având ceva certuri și când erau în casă.

Dacă vrei să urmărești Live Video Online emisiunea Puterea Dragostei de joi, 4 martie, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi, de la orele 11:00 și 17:00, adresa https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 3 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Mădălina își face bagajele și pleacă!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Mădălina își face bagajele și pleacă!

DOCUMENT Cu tulpina africană în țară, românii nu se îngrămădesc la vaccinare: Sub 10.000 de doze administrate pentru prima dată

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Livian, noul concurent de la Survivor România 2021?! Ce l-a dat de gol pe fiul lui Nelson Mondialu? Fanii sunt în delir

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Concurenții se iau din nou la bătaie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies