Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Cristian Comănici se bate iar!

,
Cristian Comănici, Alex Stoica și Mariana
Cristian Comănici sare din nou la bătaie![Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de joi, 4 martie, 2021 este incendiară. Urmărește show-ul și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Comănici sare din nou la bătaie! Se pare că ținta lui Comănici este tot rivalul său, Alex Stoica, cel pe care l-a lovit de curând.

Comănici și fostul concurent de la Exatlon au o rivalitate din pricina Marianei.

Alex Stoica a dezvăluit, recent, că e interesat de frumoasa moldoveancă, ce ar avea o relație cu Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Adriana îl împinge, la un moment dat, pe Cristian Comănici, în timpul unei încăierări generale. De altfel, Alex Stoica nu ratează ocazia de a-l acuza pe Comănici că a agresat o femeie.

"Nervosule, niciodată nu agresezi o femeie", îi spune Alex Stoica lui Comănici.

Adriana și Cristian Comănici
Adriana îl împinge pe Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Se pare că Adriana este implicată, într-adevăr, într-un conflict cu Cristian Comănici. Fratele Biancăi s-a certat în nenumărate rânduri și cu sora Adrianei, Alexandra, care este mai impulsivă.

Alexandra Cărare a demonstrat în sezonul 3 că nu se dă în lături de la dispute, chiar și fizice, însă Adriana este mai temperată. Iată că în emisiunea de astăzi și ea este foarte nervoasă.

Adriana a arătat că este mai liniștită decât sora ei atunci când Alexandra era implicată într-un conflict de proporții cu fostul ei iubit, Nicos. Cei doi își aduceau jigniri dure unul altuia, iar Adriana a încercat atunci, fără succes, să o liniștească pe sora ei, Alexandra. Alexandra tocmai afirmase despre Nicos că "este un sifon". Adriana i-a spus Alexandrei că nu are dovezi pentru această afirmație, însă cea din urmă nu a luat asta în considerare și a continuat disputa cu fostul ei iubit.

Cristian Marinescu, amenințat de Maria că se despart! 

Cristian Marinescu este și el într-o situație dificilă în emisiunea Puterea Dragostei de astăzi, Maria surprinzându-l în ipostaze compromițătoare.

Maria a pus piciorul în prag și i-a spus acestuia că nu acceptă astfel de gesturi și că, dacă se vor repeta, se vor despărți.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu se află la cea de a treia relație în casa Puterea Dragostei.

A fost cu Aya și cu Andreea, însă concurenții au susținut că totul ar fi fost doar de show. Andreea a susținut și ea această teorie după despărțirea de Marinescu. 

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. Dacă de luni până vineri este transmisă la orele 11:00 și 17:00, în weekend emisiunea este difuzată de la ora 16:00 și de la 19:00.

Dacă vrei să urmărești Puterea Dragostei Live Video Online, de pe smartphone, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  la orele la care este difuzată emisiunea pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 4 martie 2021 – Prima a parte- VIDEO. Cristian Comănici sare din nou la bătaie!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 martie 2021 – Prima a parte - VIDEO. Cristian Comănici sare din nou la bătaie!

VIDEO Ludovic Orban, despre violențele din PNL: 'Sunt responsabili pentru gravele prejudicii de imagine înregistrate de PNL'

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Mădălina își face bagajele și pleacă!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Concurenții se iau din nou la bătaie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies