Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Cristian Comănici se bate iar!

,
Cristian Comănici, Alex Stoica și Mariana
Cristian Comănici sare din nou la bătaie![Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de joi, 4 martie, 2021 este incendiară. Urmărește show-ul și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Comănici sare din nou la bătaie! Se pare că ținta lui Comănici este tot rivalul său, Alex Stoica, cel pe care l-a lovit de curând.

Comănici și fostul concurent de la Exatlon au o rivalitate din pricina Marianei.

Alex Stoica a dezvăluit, recent, că e interesat de frumoasa moldoveancă, ce ar avea o relație cu Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Adriana îl împinge, la un moment dat, pe Cristian Comănici, în timpul unei încăierări generale. De altfel, Alex Stoica nu ratează ocazia de a-l acuza pe Comănici că a agresat o femeie.

"Nervosule, niciodată nu agresezi o femeie", îi spune Alex Stoica lui Comănici.

Adriana și Cristian Comănici
Adriana îl împinge pe Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Se pare că Adriana este implicată, într-adevăr, într-un conflict cu Cristian Comănici. Fratele Biancăi s-a certat în nenumărate rânduri și cu sora Adrianei, Alexandra, care este mai impulsivă.

Alexandra Cărare a demonstrat în sezonul 3 că nu se dă în lături de la dispute, chiar și fizice, însă Adriana este mai temperată. Iată că în emisiunea de astăzi și ea este foarte nervoasă.

Adriana a arătat că este mai liniștită decât sora ei atunci când Alexandra era implicată într-un conflict de proporții cu fostul ei iubit, Nicos. Cei doi își aduceau jigniri dure unul altuia, iar Adriana a încercat atunci, fără succes, să o liniștească pe sora ei, Alexandra. Alexandra tocmai afirmase despre Nicos că "este un sifon". Adriana i-a spus Alexandrei că nu are dovezi pentru această afirmație, însă cea din urmă nu a luat asta în considerare și a continuat disputa cu fostul ei iubit.

Cristian Marinescu, amenințat de Maria că se despart! 

Cristian Marinescu este și el într-o situație dificilă în emisiunea Puterea Dragostei de astăzi, Maria surprinzându-l în ipostaze compromițătoare.

Maria a pus piciorul în prag și i-a spus acestuia că nu acceptă astfel de gesturi și că, dacă se vor repeta, se vor despărți.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu se află la cea de a treia relație în casa Puterea Dragostei. A fost cu Aya și cu Andreea, însă concurenții au susținut că totul ar fi fost doar de show. Andreea a susținut și ea această teorie după despărțirea de Marinescu. 

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. Dacă de luni până vineri este transmisă la orele 11:00 și 17:00, în weekend emisiunea este difuzată de la ora 16:00 și de la 19:00. Dacă vrei să urmărești Puterea Dragostei Live Video Online, de pe smartphone, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  la orele la care este difuzată emisiunea pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 4 martie 2021 – Prima a parte- VIDEO. Cristian Comănici sare din nou la bătaie!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Mădălina își face bagajele și pleacă!

Primar ucrainean: Doar 20% din locuitori au participat la referendumul pentru alipirea la Rusia

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Concurenții se iau din nou la bătaie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies