Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Mădălina își face bagajele și pleacă!

,
Mădălina își face bagajele și pleacă de la Puterea Dragostei
Mădălina își face bagajele și pleacă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 3 martie se anunță foarte interesantă. Urmărește reality-show-ul și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Ediția de miercuri, 3 martie 2021 este una cu totul și cu totul incendiară. Dacă în prima parte am avut parte de conflicte, chiar violente, atât între băieți, cât și între fete, a doua parte va fi una emoționantă.

Mădălina își va face bagajele și va părăsi competiția, spre consternarea celorlalți concurenți și a prezentatoarei show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Hai, măi, Mădălina, cum se poate să plecați așa?", o întreabă Cristina Dorobanțu pe Mădălina.

Mariana plânge în hohote în timp ce își ia rămas-bun de la Mădălina.

"Am cedat", explică Mădălina decizia de a părăsi competiția.

E neclar încă dacă George va părăsi și el competiția în curând, ducându-se acasă după iubita lui, Mădălina, sau dacă va rămâne la Puterea Dragostei. O situație aproape similară s-a întâmplat când George forma un cuplu cu Mona, aceasta a anunțat că pleacă, dar el a rămas în competiție.

De această dată însă George pare că are sentimente puternice pentru Mădălina, cea cu care formează un cuplu de câteva luni.

În ciuda certurilor dintre ei, Mădălina și George au părut cel mai sudat cuplu din competiție.

Alexandra Cărare, Mădălina și George
Alexandra Cărare, Mădălina și George[Sursa foto: captura video Kanal D]

Mădălina și Alexandra Cărare, scandal monstru

Mădălina și Alexandra au un scandal monstru înainte ca prima să își facă bagajele și să plece.

Mădălina, enervată, aruncă o pernă înspre Alexandra, iar aceasta nu stă mult pe gânduri, se ridică de pe canapea și caută un conflict violent cu Mădălina.

Mădălina și Alexandra Cărare
Mădălina aruncă o pernă înspre Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra este recunoscută ca fiind impulsivă. Din fericire, celelalte concurente o opresc pe Alexandra să ajungă la Mădălina.

Alexandra Cărare a fost implicată, de-a lungul sezonului 3 de la Puterea Dragostei, în numeroase conflicte, chiar și violente, atât cu fete, cât și cu băieți. Spre exemplu, pe Aya a vrut să o lovească în mai multe rânduri. Printre cei cu care s-a mai certat foarte tare Alexandra se numără fostul iubit, Nicos, Cristian Comănici, Akebono, cu care a avut chiar un conflict violent, Cristian Marinescu, ce a

fost, la un moment dat prieten cu ea și mai mulți alții. 

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la orele 11:00 și 17:00 și în weekend, de la orele 16:00 și 19:00. Dacă vreți să urmăriți Live Video Online emisiunea Puterea Dragostei, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 11:00 și ulterior de la ora 17:00, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste

si: Livian, noul concurent de la Survivor România 2021?! Ce l-a dat de gol pe fiul lui Nelson Mondialu? Fanii sunt în delir

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Concurenții se iau din nou la bătaie!

Filmare impresionantă de la Cernobîl, la 35 de ani de la accident: caii sălbatici, lupii și căprioarele revin în zonele din care omul a plecat

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristina Dorobanțu răbufnește: "Să îți fie rușine"

Scandal monstru în casa Puterea dragostei. Concurenții sar la bătaie! Urmariti o ediție incendiară MARȚI, 2 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies