Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristina Dorobanțu răbufnește: "Să îți fie rușine"

,
Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristina Mihaela Dorobanțu, dezamăgită de atitudinea concurenților[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei de marți, 2 martie, se anunță a fi foarte interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Concurenții se iau din nou la bătaie în ediția de marți, 2 martie, a reality-show-ului Puterea Dragostei, de la Kanal D. Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, este foarte deranjată de faptul că atenționările ei nu sunt băgate în seamă de către concurenți.

"Rușine să-ti fie! Săptămana trecută am venit, v-am rugat... Nu vă potoliți?!", îi spune Cristina Dorobanțu unuia dintre concurenții care sar la bătaie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Scenele violente încep să devină tot mai dese la Puterea Dragostei sezonul 3, lucru de neconceput. În emisiunea de ieri Cristian Comănici l-a lovit pe Alex Stoica, fiind gelos și părând să fie anterior provocat de către fostul concurent de la Exatlon România.

Concurenții nu se vor calma nici în ediția de marți, 2 martie și vor sări din nou la bătaie.

Conflict la Puterea dragostei
Un nou conflict violent la Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Tensiunile par să își spună cuvântul, întrucât atunci când nu sar la bătaie concurenții se ceartă și se jignesc.

Concurenții sezonului 3 par să fi uitat adevăratul scop al reality-show-ului difuzat de Kanal D, și anume găsirea iubirii în casa dragostei. 

Adriana, scandal uriaș cu Cristian Comănici: "Te crezi inteligent?"

Sora Cărare mai puțin implicată în conflicte în acest sezon, Adriana, este implicată într-un scandal monstru cu Cristian Comănici.

"Te crezi inteligent cu cuvintele luate de la alții?", îl întreabă Adriana pe Cristian Comănici.

Adriana, Cristian Comănici și Cazi
Adriana, Cristian Comănici și Cazi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici se află în conflict și cu cealaltă soră Cărare, Alexandra, însă iubita lui Codruț va fi ocupată în ediția de astăzi cu Cazi.

Alexandra Cărare a fost una dintre concurentele cele mai implicate în conflicte în sezonul 3 de la Puterea dragostei. Fie că a fost vorba de Nicos, primul ei iubit, Akebono, Cristian Comănici, Aya sau, mai recent, chiar actualul iubit Codruț, Alexandra a arătat că nu se dă în lături de la a intra în scandaluri cu cei cu care are o dispută.

Alexandra Cărare a și sărit la bătaie în câteva rânduri, ținta ei preferată fiind Aya, rivala ei, pe care a dorit să o lovească în două rânduri.

Din fericire, de fiecare dată au intervenit ceilalți concurenți.

Dacă vreți să urmăriți Live Video Online Puterea Dragostei marți, 2 martie, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 11:00 și ulterior de la ora 17:00, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, adresa https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, bătaie la început de săptămână: „Înainte să îmi spui că îmi fug mie ochii după...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, bătaie la început de săptămână: „Înainte să îmi spui că îmi fug mie...

Românii cred că Vlad Voiculescu este victima propriei persoane (sondaj CURS)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Cristian Comănici a sărit la bătaie pentru Mariana. A răbufnit după ce concurenta s-a apropiat de un alt bărbat. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 1...

Cine este favoritul săptămânii la Puterea Dragostei? Eliminare neașteptată în gala de duminică a emisiunii. Iată cine a părăsit competiția, dar și ce pedeapsă îi așteaptă pe...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies