Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Concurenții se bat, Mădălina anunță că ea și George pleacă!

,
Bătaie la Puterea dragostei
O nouă încăierare la Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție incendiară Puterea Dragostei va avea loc miercuri, 3 martie, la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Nicio zi fără bătaie, pare motto-ul concurenților de la Puterea Dragostei sezonul 3. Chiar dacă au făcut-o până și pe răbdătoarea prezentatoare Cristina Mihaela Dorobanțu să se enerveze, concurenții pare că nu au niciun gând să se potolească.

În emisiunea de miercuri, 3 martie 2021 atât fetele, cât și băieții se vor încăiera. Nici în casa fetelor, nici în cea a băieților nu mai pot exista discuții contradictorii pe un ton calm, imediat fetele și băieții sărind la bătaie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Maria va avea un conflict cu Aya, va sări la bătaie, însă Alexandra Cărare o va calma. Maria și Aya sunt rivale fiindcă prima are o relație acum cu Cristian Marinescu, iar cea din urmă a fost, la un moment dat, pentru o scurtă perioadă, iubita popularului concurent.

Alexandra va interveni pentru a calma spiritele, însă va sări și ea la bătaie, ulterior, după ce va fi lovită cu perna de Mădălina.

Bătaie între fete la Puterea dragostei
Fetele sar și ele la bătaie[Sursa foto: captura video Kanal D]

Nici în casa băieților spiritele nu vor putea fi potolite, Cristian Comănici și rivalul lui, Alex Stoica, fiind la un nou pas de o bătaie în toată regula.

Zilele trecute Comănici l-a lovit pe Alex Stoica, după ce fostul concurent de la Exatlon l-a provocat.

"Ce, mă, sărăcie, vrei să te bați cu mine?", îl va întreba, jignitor, Alex Stoica pe Comănici.

Mădălina și George pleacă?

Mădălina și George au noi tensiuni în cuplu, iar bruneta anunță că ea și George vor părăsi competiția.

Prezentatoarea reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, va încerca să îi liniștească pe cei doi și să îi facă să uite gândul părăsirii competiției.

George și Mădălina
George și Mădălina se ceartă și anunță că pleacă[Sursa foto: captura video Kanal D]

Mădălina și George par cuplul cel mai sudat din competiție. Înainte de a fi cu Mădălina George a fost cu Mona. Aceasta a părăsit casa Puterea dragostei, anunțând înainte de moment că va face acest lucru pentru că are nevoie să își ducă băiatul la școală. George a fost surprins când a aflat că Mona avea un termen limită de rămânere în competiție. Ulterior el a început o relație cu Mădălina, iar cei doi sunt împreună deja de mai multe luni.

Dacă vreți să urmăriți Live Video Online emisiunea Puterea Dragostei de miercuri, 3 martie, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 11:00 și ulterior de la ora 17:00, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte- VIDEO. Concurenții se iau din nou la bătaie!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Concurenții se iau din nou la bătaie!

Dovedit științific: Vara s-a lungit în Ungaria, iar toamna s-a scurtat

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristina Dorobanțu răbufnește: "Să îți fie rușine"

Scandal monstru în casa Puterea dragostei. Concurenții sar la bătaie! Urmariti o ediție incendiară MARȚI, 2 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies