Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Concurenții se iau din nou la bătaie!

,
Bătaie la Puterea Dragostei
Bătaie la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei se anunță și ea incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Concurenții cedează din nou și se vor lua la bătaie în partea a doua a emisiunii de astăzi. Din fericire, scenele violente sunt oprite de către concurenți.

Prezentatoarea reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, îi va certa pe aceștia pentru că nu țin cont de ce i-a rugat și se aprind mereu, nefăcând niciun

efort să evite violența. "Rușine să-ti fie! Săptămana trecută am venit, v-am rugat... Nu vă potoliți?!", îi zice Cristina Dorobanțu concurentului care sare la bătaie.

Violență la Puterea Dragostei
Noi scene violente la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții devin din ce în ce mai nervoși pe măsură ce avansăm serios în sezonul al treilea al show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D.

Recent,  Cristian Comănici l-a lovit pe Alex Stoica, fiind, la rândul lui, provocat de acesta. Între Cristian Comănici și fostul concurent Exatlon este o rivalitate serioasă de când cel din urmă a intrat în casă și s-a arătat interesat de Mariana.

Este știut faptul că fratele Biancăi Comănici e îndrăgostit de Mariana și că a reintrat în casă special pentru ea. Mariana i-a spus atunci că se concentrează pe Rareș, însă, de curând, Comănici a mărturisit că Mariana i-a spus că îl alege pe el în detrimentul lui Rareș.

Cristian Comănici a fost surprins sărutând o tânără americancă, însă se pare că a reușit să redreseze situația cu Mariana și că, după foarte multe tatonări, cei doi s-ar pregăti să formeze un cuplu.

George și Marinescu, acuzați că sunt interesați doar de bani

Alexandra Cărare susține că George și Cristian Marinescu sunt interesați doar de premiu la Puterea Dragostei și că nu au venit pentru a-și cunoaște jumătatea.

Afirmația Alexandrei are loc imediat după ce George spune că, tocmai, nu ar fi interesat de bani.

"Și tu ești exact ca Marinescu, te interesează doar banii", îl acuză Alexandra Cărare pe George.

Alexandra Cărare, la rândul ei, s-a dovedit a fi extrem de impulsivă în sezonul 3 de la Puterea Dragostei. A vrut de două ori să o admonesteze fizic pe Aya, rivala ei.

Totodată, atunci când Akebono, ulterior descalificat, a vărsat o oală de sarmale pe hainele ei, Alexandra l-a lovit imediat cu palma.

Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, concurenții se vor mai liniști fiindcă scenele violente au început să fie tot mai dese, iar prezentatoarea show-ului chiar îi va certa pe aceștia în partea a doua a emisiunii de astăzi.

Dacă vreți să urmăriți Live Video Online partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei marți, 2 martie, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 17:00, de

pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Scandal monstru în casa Puterea dragostei. Concurenții sar la bătaie! Urmariti o ediție incendiară MARȚI, 2 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, bătaie la început de săptămână: „Înainte să îmi spui că îmi fug mie...

SURSE - Coaliția s-a împotmolit în 'reforme'. USR PLUS forțează mâna PNL

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 28 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cazi o jignește pe Maria: „Nu te duce capul!”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 28 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cazi îi va spune cuvinte grele unei concurente: „Umblai cu sacoșa de rafie prin...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies