Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 12 martie 2021 – Prima parte - Marinescu anunță că vrea să o cunoască pe Rose Mary!

,
Rose Mary, Maria și Cristian Marinescu
Rose Mary, Maria și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de vineri, 12 martie 2021 de la Puterea Dragostei se anunță incendiară! Urmărește emisiunea și Live Video Online pe site-ul Kanal D.


In articol:

Maria și Marinescu au pus punct definitiv poveștii lor de iubire, iar Marinescu anunță în emisiunea de astăzi că vrea să o cunoască pe Rose Mary!

Maria pare să reacționeze ok când aude declarația bombă a fostului ei iubit, însă mai încolo începe să plângă în cameră, fiind consolată de Alexandra Cărare.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu se află la a treia relație a lui eșuată la Puterea Dragostei. A fost cu Aya, pentru o scurtă perioadă, după care a urmat Andreea, care a părăsit casa Puterea Dragostei, și acum Maria.

Marinescu și Maria vor avea o întâlnire în camera roșie, unde vor clarifica ce mai au de clarificat după ce s-au despărțit definitiv.

Marinescu și Maria
Marinescu și Maria în camera roșie[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Nu sunt bărbatul care să îți satisfacă ție dorințele materiale", îi spune Marinescu Mariei. "Nu, nu ești", răspunde Maria.

Cei doi se iau în brațe, însă ca un fel de rămas-bun.

Marinescu, o nouă relație?

Marinescu spune că este interesat de Rose Mary. Dacă noua concurentă va fi interesată de el, Marinescu va bifa cea de a patra relație în casa Puterea Dragostei.

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că nu e interesat cu adevărat de nicio concurentă din sezonul 3 și că tot ceea ce face e pentru susținerea fanilor, pentru voturi și, mai ales, pentru premiul săptămânal. Chiar Andreea, fosta lui iubită, a confirmat această ipoteză.

"Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea.

Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate", îi scria Andreea lui Marinescu.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Rose Mary, noua concurentă de la Puterea Dragostei, are o poveste de viață emoționantă. Alături de frații ei, Rose Mary a crescut la casa de copii, ea și frații ei fiind abandonați de părinți.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până duminică la postul nostru. De luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Ce fac George și Mădălina după ce au ieșit din casa Puterea Dragostei? Incredibil unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 martie 2021 – Prima parte - Cristian Comănici detonează bomba: "M-am pupat cu Mariana"

Criză de muştar Dijon în Franţa

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cristian Comanici, marturisire socanta! "Dupa ce m-am pupat cu..." Cum va reactiona Mariana? Umariti o editie exploziva Puterea dragostei, joi, 11 martie, de la 11:00...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies