Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 martie 2021 – A doua parte - Maria și Marinescu se despart definitiv: "Ignore"

,
Maria, Romeo și Cristian Marinescu
Maria, Romeo și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a ediției de joi, 11 martie a emisiunii Puterea Dragostei se anunță incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Maria și Cristian Marinescu, ce s-au despărțit deja, vor regla lucrurile odată pentru totdeauna în privința relației lor. Cristian Marinescu este extrem de hotărât să nu mai aibă nicio treabă cu Maria.

"Ignore total", spune Marinescu legat de fosta sa iubită, Maria.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După despărțire, Maria a apărut din nou în brațele lui Marinescu, iar acest lucru l-a făcut pe Comănici să îi întrebe dacă despărțirea lor a fost doar de show. 

"Da", a spus Maria imediat, însă este clar acum că despărțirea a fost pe bune.

În momentul de față se pare că nu există niciun cuplu în casă, după ce Mădălina și George au părăsit competiția.

Seya îi spune clar lui Romeo că nu vrea să mai aibă nicio treabă cu el, chiar dacă, la un moment dat, păreau că vor forma un cuplu.

Andreea, Seya și Romeo
Andreea, Seya și Romeo[Sursa foto: captura video Kanal D]

Aya și Andrei, alt cuplu eșuat?

Nici Aya și Andrei pare că nu vor să mai aibă vreo treabă unul cu celălalt, chiar dacă s-au cuplat de foarte puțin timp.

Aya a mai fost în casa Puterea Dragostei cu Akebono, care a părăsit competiția descalificat și, pentru o scurtă perioadă, cu Cristian Marinescu.

Aya a mai fost aproape de a se cupla cu Nicos, care a părăsit și el competiția, însă nu s-a întâmplat acest lucru, chiar dacă el a recunoscut că o plăcea pe Aya.

Cei doi nu au avut ocazia să fie împreună. Când ar fi putut fi ceva între ei, în competiție a venit Meda, cu care Nicos se cunoștea din afaraă show-ului și cu care a format un cuplu la Puterea Dragostei. Și Meda a părăsit reality-show-ul.

Aya și Andrei
Aya și Andrei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici și Mariana ar putea, în cele din urmă, să fie împreună. Comănici tocmai a dezvăluit că s-a pupat cu Mariana atunci când se anunțau favoriții. Mariana a fost concurenta de care Comănici s-a îndrăgostit încă de la începutul sezonului 3, dar, din diferite motive, cei doi nu au fost până acum împreună.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până duminică. De luni până vineri Puterea Dragostei este transmisă de la 11:00 și ulterior de la 17:00 pe Kanal D, iar în weekend de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 11 martie 2021 – Prima parte- Cristian Comănici detonează bomba: "M-am pupat cu Mariana"

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Cristian Comanici, marturisire socanta! "Dupa ce m-am pupat cu..." Cum va reactiona Mariana? Umariti o editie exploziva Puterea dragostei, joi, 11 martie, de la 11:00...

Procesul care bate și cele mai tari bancuri: Un indian s-a judecat 22 de ani cu căile ferate pentru 25 de cenți

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca Comănici, primele dezvăluiri despre intervenția estetică la care a apelat. Ce schimbare și-a făcut vedeta: ”Sunt șocată...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies