Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 martie 2021 – Prima parte - Cristian Comănici detonează bomba: "M-am pupat cu Mariana"

,
Mariana și Cristian Comănici
Mariana și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea de joi, 11 martie 2021 se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Comănici va face o declarație-bombă despre el și Mariana. "M-am pupat cu Mariana după favoriți", spune Comănici, iar Mariana va răspunde râzând: "Taci, măi!".

Mariana și Cristian Comănici au o istorie împreună.

Mariana este fata pe care Comănici și-a dorit-o încă de când a început sezonul 3 de la Puterea Dragostei și pentru care a revenit în competiție.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Comănici și Mariana nu au format încă un cuplu la Puterea Dragostei, deși fratele Biancăi a tot încercat să fie cu frumoasa moldoveancă.

Atunci când a reintrat în competiție pentru ea, Mariana i-a spus că prioritatea ei e Rareș, însă nici cu acesta ea nu a format un cuplu. Rareș, între timp, a părăsit competiția.

Mai mulți concurenți au acuzat-o pe Mariana că nu e interesată cu adevărat de niciun concurent.

De partea cealaltă, Cristian Comănici este în continuare singur, deși au apărut la TV o imagine cu el sărutându-se cu o frumoasă americancă.

Punct final pentru Maria și Cristian Marinescu!

Cristian Marinescu a decis să nu o mai bage deloc în seamă pe fosta lui iubită, Maria.

Maria, Romeo și Cristian Marinescu
Maria, Romeo și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Îi dau ignore, orice ar face", spune Cristian Marinescu.

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu
Marinescu se contrează și cu Alexandra[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu se va contra și cu Alexandra Cărare, cu care o relație proastă de multă vreme.

Cei doi au fost prieteni, Alexandra chiar și-a dorit ca Marinescu să reintre, la un moment dat, în casă, iar acesta a reintrat.

Tensiunile au apărut ulterior între ei, la ceva vreme de la despărțirea Alexandrei de Nicos.

De altfel, și Nicos a fost prieten cu Marinescu, după care s-a certat foarte tare cu acesta și au rupt orice relație. 

Alexandra Cărare este de părere că Marinescu își caută acum un rival și e disperat să intre în conflict pentru a-i lua din nou locul lui Cristian Comănici ca lider al casei băieților.

Mai mulți concurenți l-au acuzat în acest sezon pe Cristian Marinescu de faptul că e interesat doar de premiu, și nu de fetele din casă.

Marinescu e la a treia relație eșuată în casă, însă concurenții sunt de părere că niciuna dintre relații nu a contat pentru el.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până duminică. În timpul săptămânii este difuzată de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D, iar în weekend de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Andrada, scandal cu Cazi: "Dormi toată ziua și te bagi pentru ăsta"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici, primele dezvăluiri despre intervenția estetică la care a apelat. Ce schimbare și-a făcut vedeta: ”Sunt șocată...”

Facebook și Google introduc vaccinarea obligatorie în rândul angajaților

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Andrada, scandal cu Cazi: "Dormi toată ziua și te bagi pentru ăsta"

Bianca Comănici, o nouă operație estetică. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este complet schimbată: „De când am deschis ochii...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies