Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Andrada, scandal cu Cazi: "Dormi toată ziua și te bagi pentru ăsta"

,
Andrada și Cazi
Cazi e gelos și se ceartă cu Andrada[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii de miercuri de la Puterea Dragostei e foarte interesantă. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Proaspătul cuplu Andrada-Cazi are probleme! Cazi e gelos fiindcă Andrada intervine pentru un concurent.

"Dormi toată ziua pe canapeaua aia, nu zici nimic și te bagi pentru ăsta!", îi strigă Cazi, gelos, Andradei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Iată că nici nu au anunțat bine cuplul, că deja Cazi și Andrada se ceartă. Rămâne de văzut dacă tensiunile vor persista sau dacă se vor liniști apele.

Andrada se află la a treia ei relație în casa Puterea Dragostei, după cea cu David și cea cu Alexandru Moroșanu. Amândoi concurenții au părăsit competiția.

David s-a despărțit în competiție de Andrada, fără să vorbească în prealabil cu ea, motivul fiind, spunea el, părinții lui, care nu erau de acord cu această relație. La un moment dat, însă, după despărțire, Andrada și David au fost surprinși în ipostaze tandre, dând de înțeles că s-au împăcat. Se întâmpla în timpul unei mini-vacanțe la mare, alături de un alt cuplu destrămat, Mona-George.

George se iubește acum cu o altă concurentă din sezonul 3 de la Puterea Dragostei, Mădălina.

Tensiunile vor continua în casă, iar Alexandra, lidera casei, va izbucni: "Faceți ce vreți, că oricum e ca la balamuc aici".

"Vezi că ai lăsat ușa de la camera roșie deschisă", îi atrage atenția Cristian Comănici.

Alexandra, Cristian Comănici și Manu
Alexandra, Cristian Comănici și Manu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Comănici, scandal cu Manu

Cristian Comănici se ceartă și el cu proaspătul concurent de la Puterea Dragostei, Manu.

Încă de la intrarea în casa Puterea Dragostei, Manu a intrat în conflicte cu Codruț și Andrei, iar ultimul chiar a sărit să îl bată. Cazi l-a avertizat pe Manu că a pornit cu stângul în relația cu băieții.

Astăzi Comănici va avea un clinci verbal cu Manu, căruia îi va spune că nu sunt pe stadion la Puterea Dragostei.

În replică, Manu îi va spune nervos că tocmai el este cel care ridică vocea.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărită de luni până duminică la postul nostru. De luni până vineri este transmisă de la 11:00 și ulterior de la 17:00, în timp ce în weekend prima parte a Galei începe la 16:00, iar a doua la 19:00.

Dacă vrei să urmărești Puterea Dragostei Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – Prima parte- VIDEO. Rose Mary își povestește drama cu lacrimi în ochi: ea și frații ei au crescut în casa de copii!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Rose Mary își povestește drama cu lacrimi în ochi: ea și frații ei au crescut în...

Cseke Attila: De luni va trebui certificat verde pentru aproape orice activitate şi la intrarea în instituţiile publice/ Evenimentele private, complet interzise

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Bianca Comănici, o nouă operație estetică. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este complet schimbată: „De când am deschis ochii...”

Alexandra, iesire nervoasa fara precedent! "E casa de balamuc aici! Nimeni nu mai e normal!" Urmariti miercuri, 10 martie, o editie indendiara Puterea dragostei, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies