Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Rose Mary își povestește drama cu lacrimi în ochi: ea și frații ei au crescut în casa de copii!

,
Rose Mary își povestește drama la Puterea Dragostei
Rose Mary își povestește drama la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție foarte interesantă și emoționantă a show-ului Puterea Dragostei are loc miercuri, 10 martie. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Proaspăta concurentă de la Puterea Dragostei, Rose Mary, va dezvălui că a crescut la casa de copii, alături de frații ei.

Ea mărturisește că nu vrea să știe ce fac părinții ei biologici, care au părăsit-o pe ea și i-au părăsit și pe frații ei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Rose, dar ei (n.r.: părinții ei biologici) i-au mai vizitat pe frații tăi?", o întreabă Cristina Mihaela Dorobanțu pe Rose Mary. "Nu știu și, sincer, nici nu mă interesează", răspunde, cu lacrimi în ochi, Rose Mary.

Și Alex Moroșanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei sezonul 3, are o poveste de viață tulburătoare. El a fost părăsit de mama lui biologică pe când era copil și nu s-a ferit să dezvăluie acest lucru în emisiune, la fel ca și Rose Mary.

"Mama m-a abandonat! A plecat în Germania și a rămas acolo. Ultima oară am văzut-o când aveam 6 ani și a fost cea mai groaznică experiență din viața mea, fiindcă nu știe să se poarte cu un copil.

Pe mine m-a crescut doar tata, a fost și mamă și tată pentru mine. S-a recăsătorit, iar actuala lui soție este adevărata mea mamă. Pentru că ea m-a crescut. Mama biologică îmi mai scrie pe internet, mă mai întreabă dacă sunt bine, dar nu prea îi răspund, îi mai răspund din politețe", a povestit, cu lacrimi în ochi, Alexandru Moroșanu, în emisiune. 

Curajul lui Alex Moroșanu de a povesti acest lucru în fața telespectatorilor i-a impresionat pe concurenți atunci, cum, cu siguranță, i-a impresionat și pe cei de acum mărturia lui Rose Mary.

Tensiuni în cuplul Andrada-Cazi

Andrada, fosta iubită a lui Alex Moroșanu, care tocmai a anunțat că formează un cuplu cu Cazi va fi implicată într-o mică ceartă cu proaspătul ei iubit.

Cazi va fi gelos. "Stai și nu spui nimic atâta timp și acum te trezești tu să îi iei apărarea", o acuză Cazi pe proaspăta lui iubită.

Andrada și Cazi
Cazi, gelos în emisiune[Sursa foto: captura video Kanal D]

Andrada este la cea de a treia relație a ei în casa Puterea Dragostei, după cea cu David și cea cu Alex Moroșanu.

Cristian Comănici va fi și el implicat într-un conflict cu proaspătul concurent, Manu, care a stârnit deja destule valuri de când a intrat în competiție. Andrei chiar a sărit să îl bată, recent!

Comănici îi va spune acestuia că nu suntem pe stadion. 

Aya a fost cea care i-a luat apărarea lui Manu atunci când acesta a avut un conflict cu mai toți băieții din casă.

Aya, Comănici și Manu
Aya, Comănici și Manu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărită de luni până duminică. Dacă în cursul săptămânii este transmisă de la 11:00 și apoi de la 17:00, în weekend Puterea Dragostei rulează de la 16:00 la 18:00 și de la 19:00 la 20:00.

Dacă vrei să urmărești Puterea Dragostei Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 9 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Codruț sare la bătaie!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Survivor Romania 2021. Reactia mamei lui Jador cand si-a vazut fiul tavalindu-se de durere : "Trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni..."

De ce dobânzile sunt mari în România? Răspunsul BNR

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Concurenții se bat din nou, Cristina Mihaela răbufnește: "Ieși afară acum"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies