Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 8 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Andrada și Cazi, oficial un CUPLU! Concurenții se bat din nou!

,
Andrada și Cazi Puterea Dragostei
Andrada și Cazi anunță oficial cuplul la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei din 8 martie se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cazi și Andrada vor anunța oficial cuplul, în aplauzele concurenților de la Puterea Dragostei și ale prezentatoarei show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu. Andrada este la a treia relație în casa Puterea Dragostei, după cea cu David și cea cu Alex Moroșanu.

Ea s-a arătat interesată și de Cristian Marinescu, dar cu acesta totul a rămas la stadiul de prietenie.

Vom avea un nou conflict violent și în partea a doua a emisiunii de astăzi. Sezonul 3 de la Puterea Dragostei pare cel mai plin de astfel de scandaluri dintre toate sezoanele. Concurenții nu reușesc deloc să își stăpânească furia și sar repede la bătaie. 

Bătaie la Puterea Dragostei
O nouă bătaie la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Un nou concurent, Manu, a sosit astăzi la Puterea Dragostei, iar încă de la venire băieții se leagă de el. Fetele îi iau apărarea.

Unul dintre concurenți chiar sare să îl bată pe Manu, acuzându-l că e arogant. 

Aya intervine și le dă o replică dură băieților. "Nu vă duce capul.

De asta vine unul ca Manu și vă pune la punct", le spune ea.

Manu de la Puterea Dragostei
Manu nu e întâmpinat bine de băieți la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Totodată, în emisiunea de astăzi sosește o altă concurentă, Rosemarry. Cristian Marinescu, ce ar putea fi supranumit "Casanova" de la Puterea Dragostei, pune imediat ochii pe ea, însă Rosemarry alege să danseze cu Alex Stoica.

Rosemarry, noua concurentă de la Puterea Dragostei
Rosemarry, noua concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu, mai multe relații eșuate în casa Puterea Dragostei

Cristian Marinescu, ce se arată interesat de Rosemarry, a avut mai multe relații eșuate în casa Puterea Dragostei. Andreea, Aya și, mai recent, Maria sunt iubitele lui din casă. În afară de acestea Marinescu a mai avut flirturi și cu alte concurente, una dintre acestea fiind chiar Andrada, care astăzi a anunțat cuplul cu Cazi.

Maria a anunțat oficial despărțirea de Marinescu, însă concurentul se arăta gelos pe rivalul lui, Comănici, și după ce s-a oficializat despărțirea.

Marinescu și Comănici au o relație tensionată în casa Puterea Dragostei încă de când a început sezonul 3.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și în weekend, de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești Puterea Dragostei Live Video Online, de pe telefonul mobil, de pe laptop sau de pe tabletă tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html

Citeste si: Un nou concurent intră în casa Puterea dragostei. Cazi îl avertizează de la început:”Vezi că pleci pe calea proastă...” Urmăriți o ediție incendiară luni, 8 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un nou concurent intră în casa Puterea dragostei. Cazi îl avertizează de la început:”Vezi că pleci pe calea proastă...” Urmăriți o ediție incendiară luni, 8 martie, de la 11:00...

Ralua Turcan, enervată de glumele făcute pe seama ei! A acuzat PSD-ul: 'Baronii PSD cu 4 clase vor avea și ei muzeul lor: MUZEUL JILAVA!'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Surpriză de proporții la Puterea Dragostei, 6 concurenți propuși spre eliminare. Cine va părăsi competiția, dar și cine va fi noul lider al casei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 7 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristina Mihaela face dezvăluiri: ”Ești însărcinată...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies