Un nou concurent intră în casa Puterea dragostei. Cazi îl avertizează de la început:”Vezi că pleci pe calea proastă...” Urmăriți o ediție incendiară luni, 8 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D

,
Concurent nou
Un nou concurent în casa Puterea Dragostei

Noul concurent este vizat de concurenții din casa Puterea dragostei. Acesta nu este prea bine privit, ba chiar se implică în conflicte încă de la început.


In articol:

Ediția de luni, 8 martie 2021, se anunță plină de certuri și ieșiri nervoase, declanșate de noul concurent care nu este prea bine văzut de restul concurenților. 

Un nou băiat intră în casa Puterea Dragostei, fetele sunt total uimite de venirea lui și chiar foarte încântate.

Tânărul nu vine cu mâna goală, mai ales că este și o zi dedicată femeilor, acesta vine cu o floare pentru fiecare, dar nu cu orice floare. Manu le oferă fetelor câte un trandafir roșu.

Fetele l-au luat imediat la întrebări, ba chiar a fost pus să facă un top trei al fetelor pe care le place. Manu nu s-a sfiit și a fost foarte promt. Fetele pe care le place sunt Andrada, Maria și Aya.

Manu le-a adus flori fetelor
Manu este noul concurent

Citeste si: Surpriză de proporții la Puterea Dragostei, 6 concurenți propuși spre eliminare. Cine va părăsi competiția, dar și cine va fi noul lider al casei

Noul concurent, un inamic pentru restul băieților?

Manu nu a fost așa bine primit de băieți, aceștea nu par prea încântați de intrarea lui în competiție. Cazi îl avertizează încă de la început.

”Ho nu ridica tonul la noi că ne speriem...nu fi așa, vezi că pleci pe calea proastă puiule, vezi că pleci pe drumul greșit...nu mai țipa.”, i-a spus Cazi.

Cazi amenintari
Cazi il ameninta pe Manu

”Vrei să sar la bătaie din prima zi la tine”, i-a spus și Codruț.

Codruț nu se poate abține la comentariile făcute de noul concurent și este gata să sară la bătaie.

Manu i-a atacat pe băieți din prima zi, oare să fie acesta începutul unui nou război în casa Puterea dragostei.

Codrut sare la bataie
Bataie la Puterea dragostei

Manu face comentarii acide la adresa lui Andrei, iar acesta sare să-l bată.

”Băi corpul te ajută, dar fața te dă de gol frate.”, i-a spus Manu lui Andrei.

Aya a afirmat că nu poate fi cu Andrei pentru că este prea gelos și posesiv, nu ar putea sta cu un bărbat ca el.

Andrada și Cazi se declară oficial un cuplu: ”Vreau să vă spun cu Andrada, astăzi, să declarăm oficial în fața tuturor că ne declarăm un cuplu.”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 7 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristina Mihaela face dezvăluiri: ”Ești însărcinată...”

Cristian Diaconescu, despre SCANDALUL din coaliția de guvernare: 'Suntem singura țară din Europa Occidentală, în criză politică, în plină pandemie'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici și Maria, cuplu bombă?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Cristian Comănici se bate iar!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies