Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 7 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristina Mihaela face dezvăluiri: ”Ești însărcinată...”

,

Duminică, de la ora 16:00 și 19:00, vom putea vedea o gală Puterea Dragostei incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Comănici este gelos pe Alexandru care i-a adus flori Marianei, deși Comănici și Mariana nu au nicio treabă e bine știut că el încă o place și chiar face aluzi deranjante la adresa ei.

I-a spus că dacă îl acceptă pe Alex așa cum este pe el nu l-ar fi meritat niciodată.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristina Mihaela este nevoită să îi disciplineze mai mult pe concurenți, în ultima vreme certurile, reproșurile și intrigile au fost la ordinea zilei în competiție. Cristina Mihaela este obligată să le dea concurenților cartonaște roșii și galbene, deși nu și-ar fi dorit.

Momentul dezvăluirilor nu se oprește aici, Cristina Mihaela o întreabă pe o concurentă dacă este însărcinată. Cea despre care este vorba este chiar Mădălina. George și Mădălina vor să părăsească competiția Puterea Dragostei, motivul ar putea fi că aceasta așteaptă un copil?

Maria în lacrimi în gală

Maria izbucnește în lacrimi în urma unor acuzații pe care Codruț le-a făcut la adresa ei, Cristian Marinescu își compătimește iubita, însă Comănici nu se poate abține să nu facă comentarii suplimentare.

”Aici stătea și era bombardieră și acuma se gândește mamă ce a zis Codruț.”

Alexandra se ia la ceartă cu Andrei care se consideră un bărbat asumat, însă ea este de părere că nu este deloc așa. 

Concurenții vor trebui să voteze o fată și un băiat care trebuie să părăsească casa Puterea Dragoste.

De asemenea, Cristina Mihaela va anunța cine este concurentul care va conduce casa Puterea Dragostei în această săptămână și va câștiga cecul de 1.500 de euro. Concurentul care va părăsi competiția va fi anunțat în gală.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită în fiecare zi. Dacă de luni până vineri este difuzată de la 11:00 și apoi de la 17:00, sâmbăta și duminica Puterea Dragostei rulează de la 16:00 la 18:00 și de la 19:00 la 20:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi   https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 6 martie 2021 - VIDEO. Jador iese din apă accidentat grav!

Premiile BAFTA 2021 - Lista completă a câştigătorilor. Lungmetrajul 'Nomadland' a obţinut cele mai multe distincţii

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 5 martie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu, apariție de senzație! Cu cine va fi văzută

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria și Cristian Marinescu se despart?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies