Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 5 martie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu, apariție de senzație! Cu cine va fi văzută

,
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție foarte interesantă a Teo Show începe vineri, la ora 15:00. Urmărește emisiunea și și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, va apărea la Teo Show. Le vom vedea, alături de Bianca Drăgușanu, și pe sora vedetei și pe fiica acesteia, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu are o afacere cu rochii, despre care toată lumea știe. Vedeta își va prezenta creațiile și în cadrul emisiunii Teo Show de astăzi. În emisiune vom vedea și imagini de la o prezentare de modă de mai demult, din noiembrie 2019, de la Cluj. Bianca Drăgușanu și-a prezentat atunci rochiile de mireasă create de ea.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Bianca Drăgușanu își aniversează ziua de naștere mâine. Frumoasa vedetă împlinește 38 de ani.

După ce și-a făcut un nume în televiziune, Bianca Drăgușanu a devenit designer, având succes cu hainele pe care le creează.

În afară de Bianca Drăgușanu, îi vom mai vedea astăzi la Teo Show pe frații Andrei și Bogdan Stoica, pe frumoasa interpretă de muzică populară Adina Roșca, ce se pregătește să devină mamă, pe frumoasa noastră prezentatoare meteo Anca Ciota și pe cântăreața Nicoleta Nucă.

“Sunt puțin speriată de vestea asta din cauza nebuniei care ne înconjoară, grija zilei de mâine și că nu știu cum va fi cu doi copii. Când am rămas însărcinată nu i-am spus lui Cătălin, i-am zis mai întâi băiețelului să-i văd reacția și a fost foarte încântat”, a declarat Adina Roșca după ce a aflat că este din nou însărcinată.

Adina Roșca
Adina Roșca și familia ei [Sursa foto: captura video Kanal D]

Teo Show, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment

Teo Show este un show foarte îndrăgit și vizionat în România. Recent, Teo Show a fost lider absolut de piață cu emisiunea aniversară din 1 martie, când a fost nu numai Mărțișorul, dar și ziua Kanal D și ziua Radio Impuls.

Kanal D a aniversat 14 ani, iar Radio Impuls 2 ani.

Ediția aniversară Teo Show, de 1 martie, a fost urmărită în fiecare minut al emisiei de 915.000 de telespectatori din întreaga țară, iar minutul de maximă audiență a fost atins la 16:45, când 1.080.000 de persoane se uitau la Kanal D.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 15:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 4 martie 2021- VIDEO Andreea Marin ne arată secretul formei sale fizice senzaționale la 46 de ani!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 4 martie 2021 - VIDEO Andreea Marin ne arată secretul formei sale fizice senzaționale la 46 de ani!

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 3 martie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 2 martie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies