Ediția aniversară „Teo Show”, la împlinirea celor 14 ani de Kanal D, a dus stația pe primul loc în topul televiziunilor!

,
Kanal D, lider de audienta cu ''Teo Show''
Kanal D, lider de audienta cu ''Teo Show''

Kanal D, lider absolut de audiență cu povești pline de emoție!


In articol:

Ieri, în cadrul „Teo Show”, o ediție de colecție, vedetele Kanal D au pășit în platoul emisiunii și au împărtășit momente petrecute de-a lungul anilor, la aniversarea celor 14 ani de la lansarea Kanal D pe piața media din România. În intervalul de difuzare a emisiunii prezentate de Teo Trandafir și Bursucu, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public monitorizate.

Telespectatorii au fost alături de vedetele stației într-un număr uriaș și au trăit emoțiile împărtășite de cei pe care îi urmăresc zi de zi din fața micilor ecrane. 

Kanal D, lider de audienta cu ''Teo Show''

Conform datelor furnizate de Kantar Media, ediția aniversară Teo Show a fost urmărită, în fiecare minut al difuzării, de 915.000 de telespectatori din întreaga țară, minutul de maximă audiență, atins la 16:45, adunând în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.080.000 de fani ai indragitei emisiuni. 

Vedetele Kanal D s-au întrecut în povești emoționante, relatarea unor întâmplări inedite de la filmări și au revăzut, împreună cu cei din fața micilor ecrane, momente de colecție, din arhiva emisiunilor pe care aceștia le-au prezentat de-a lungul timpului. 

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 1 martie 2021- VIDEO Ediție aniversară! Kanal D împlinește 14 ani!

Luni, 1 martie, Kanal D a fost lider de piață, cu „Teo Show”.

Stația a înregistrat 5,2% rating și 19,1% cota de piață, pe targetul Național, 3,7% rating și 15,1% cota de piață, pe targetul Național și 2,3% rating și 15,7% cota de piata, pe targetul Comercial. 

Citeste si: De Martisor, Kanal D implineste 14 ani!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Kanal D, 14 ani de colectie!

USR PLUS e gata să rupă și majoritatea parlamentară

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

De Martisor, Kanal D implineste 14 ani!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 24 februarie 2021- VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies