Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Codruț sare la bătaie!

,
Codruț sare la bătaie la Puterea Dragostei
Codruț sare la bătaie la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Codruț nu va mai rezista și va sări la bătaie! Iubitul Alexandrei este scos din minți când aude că Manu, noul concurent de la Puterea Dragostei, o face ipocrită pe blonda care are o relație cu el.

Cristina Mihaela Dorobanțu răbufnește când vede că iubitul Alexandrei ia o masă și o aruncă! "Ieși afară acum!", îi spune ea lui Codruț, care părăsește temporar emisiunea pentru a se răcori.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare este de părere că Manu a venit în emisiune "cu lecția învățată", ea considerând că noul concurent creează scandaluri special. "S-a luat de mine, de Codruț", spune Alexandra Cărare.

Blonda se va certa și cu iubitul ei, Codruț, deranjată că acesta nu își ține gura. "Te iei de băiatul ăsta pentru două cuvinte", îi spune Mariana Alexandrei.

Manu și-a atras antipatia colegilor de emisiune. Chiar de la venire Manu i-a deranjat pe Cazi și Codruț, iar Andrei chiar a sărit să îl bată! A fost oprit de ceilalți concurenți.

Alexandra Cărare
Alexandra Cărare se contrează și cu iubitul ei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria îi spune, în aceeași emisiune de astăzi, lui Marinescu faptul că vrea să câștige singură competiția, însă totul pare doar o strategie pentru că blonda, la puțin timp, apare în brațele lui Marinescu.

Comănici, către Maria și Marinescu: "Totul e o strategie?"

Cristian Comănici remarcă imediat ce fac Maria și Marinescu. 

"Voi v-ați despărțit ca strategie și v-ați împăcat acum tot la fel?", îi chestionează Comănici pe cei doi, iar Maria, lejeră, îi răspunde: "Da".

Maria s-a despărțit oficial de Cristian Marinescu, însă despărțirea lor nu pare serioasă, mai ales când o vedem pe blondă din nou în brațele fostului iubit.

Marinescu, Maria și Alexandru Comănici
Marinescu, Maria și Alexandru Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria a fost, recent, geloasă și a ales să pună capăt relației, însă ori s-a decis să îl ierte, ori chiar face o strategie, cum consideră Comănici.

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că își face relații în casă doar pentru susținerea fanilor și că nu s-a îndrăgostit de niciuna dintre partenerele sale, fie Aya, fie

Andreea, fie acum Maria. Chiar Marinescu recunoștea că el se vrea actor și că joacă un rol în show.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărită de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și sâmbăta și duminica de la 16:00 și ulterior de la 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Inca un cuplu este pe cale sa plece din casa Puterea dragostei? "Vreti sa plecati? Este treaba voastra!" Urmariti o editie incendiara, marti, 9 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Concurenții se bat din nou, Cristina Mihaela răbufnește: "Ieși afară acum"

Diana Șoșoacă îl spulberă pe Raed Arafat după tragedia de la Victor Babeș: 'Pe vreme de pandemie, şeful DSU conduce. Am plângeri penale inclusiv pentru genocid'

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Inca un cuplu este pe cale sa plece din casa Puterea dragostei? "Vreti sa plecati? Este treaba voastra!" Urmariti o editie incendiara, marti, 9 martie, de la 11:00 si...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 8 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Andrada și Cazi, oficial un CUPLU! Concurenții se bat din nou!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies