Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 24 aprilie 2021–A doua parte- VIDEO. Filmare compromițătoare cu 3 concurenți din casa Puterea Dragostei: „Au ridicat puțin capul de sub cearșaf și...”

,
O parte dintre concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3
O parte dintre concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

În a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 24 aprilie 2021, fanii emisiunii vor asista din nou la certuri aprinse. Poți urmări emisiunea ta favorită și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

În casa Puterea Dragostei, conflictele sunt din ce în ce mai puternice, iar momentele în care concurenții nu își mai pot stăpâni furia sunt tot mai frecvente.

Ce urmează în partea a doua a ediției de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

De cele mai multe ori, certurile dintre concurenții de la Puterea Dragostei iau naștere din cauza unor motive banale, însă lucrurile ajung să scape de sub control, astfel că scenele de violență fizică și de limbaj sunt tot mai frecvente.

Concurenții de la Puterea Dragostei ajung să se atace reciproc și să își arunce cuvinte grele, iar de multe ori, reacțiile lor sunt taxate de prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela.

În partea a doua a ediției de sâmbătă, concurenții de la Puterea Dragostei nu vor ezita să își facă reproșuri, să ridice tonul în discuțiile pe care le vor purta, lucru care va amplifica tensiunile deja existente.

În plus, vor ieși la iveală informații despre o filmare compromițătoare în care apar mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei din fața televizorului sau online, live video pe site-ul Kanal D.

Pentru a urmări show-ul tău matrimonial favorit este suficient să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.

Marinescu, personaj principal într-o filmare incendiară. Ce s-a aflat despre concurentul de la Puterea Dragostei?

Dacă în trecut au trăit o frumoasă poveste de dragoste, acum, Maria și Marinescu se atacă reciproc ori de câte ori au ocazia. Astfel, Maria va dezvălui că există o filmare care îl implică pe Marinescu, concurenta de la Puterea Dragostei precizând că imaginile nu pot fi difuzate, având în vedere că ar fi fost surprinse detalii intime.

Mariana va confirma și ea existența filmării, dezvăluind cine sunt personajele principale.

 „Au ridicat puțin capul de sub cearșaf și s-au uitat către cameră. Personajele principale din acea filmare sunt Seya, Romeo și Marinescu.”, va spune Mariana. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu: "Mă place"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marinescu, amenintari la adresa Alexandrei! "Nu vreau sa vorbesc ca e posibil sa pleci din emisiune!" Urmariti o noua editie incendiara Puterea dragostei, joi, 22...

MASACRU 15 militari, 11 civili şi 4 auxiliari ai armatei au fost ucişi în atacuri în nordul Burkinei Faso

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. O nouă bătaie la Puterea Dragostei!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în casă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies