Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Un nou război Aya-Alexandra: "Minți!"

,
Aya, Alexandra și Andrei
Aya, Alexandra și Andrei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi se anunță foarte interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Un nou episod al războiului Aya-Alexandra se petrece astăzi, în a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei. Cele două s-au certat de nenumărate ori, iar Alexandra a și sărit în două rânduri să o bată pe Aya.

De această dată cele două se vor contrazice pe marginea subiectului împăcării Ayei cu Andrei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra susține că scena cu buchetul de flori a fost regizată și că Aya vorbise în prealabil cu Andrei să facă acest lucru.

"Minți!", se acuză reciproc cele două.

Andrei a venit recent cu un buchet de flori pentru Aya în emisiune, cerându-i acesteia să mai dea o șansă relației lor.

Încântată, Aya a acceptat, iar cei doi formează din nou un cuplu.

Radu, scandal cu fosta iubită

Radu, care nu cu mult timp în urmă a sărit la bătaie în emisiune, va avea un nou scandal cu fosta iubită.

"Eu voiam relație cu tine și tu te jucai cu Marinescu", îi spune Radu fostei sale iubite, care ascultă consternată vorbele lui.

Radu, scandal cu fosta iubită
Radu, scandal cu fosta iubită[Sursa foto: captura video Kanal D]

Pe Marinescu îl distrează afirmația lui Radu.

De altfel, Marinescu este supranumit "Casanova" al sezonului 3 de la Puterea Dragostei.

Nu numai că a avut trei iubite în casă (Aya, Andreea și Maria), dar a flirtat cu multe alte fete, unele dintre ele cuplate. Ultima pe listă este chiar Alexandra Cărare, cu care a fost într-un sejur în Dominicană. Alexandra a susținut că Marinescu s-a dat încontinuu la ea cât timp au fost acolo.

Alexandra are o relație cu Codruț.

Marinescu a fost acuzat de fosta iubită, Andreea, că s-ar fi folosit de ea

"Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față.

Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate", îi transmitea Andreea lui Marinescu într-o scrisoare.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D   și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și, mai apoi, 19:00.

Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Maria, dezvaluiri socante despre Alexandra! "Faceai jocuri cu George si cu Codrut..." Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, VINERI, 23 aprilie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maria, dezvaluiri socante despre Alexandra! "Faceai jocuri cu George si cu Codrut..." Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, VINERI, 23 aprilie, de la...

Daniel Funeriu: Sex vs Gen este turnesolul ideologic al PNL

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

Andra Voloș, mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: ”Degeaba mă prefac eu că sunt bine! Îmi vine să mor” Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trece prin momente...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies