Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 25 aprilie 2021–Prima parte- VIDEO. Maria, atac dur la adresa unei concurente: „Ești o urâtă, desfigurată...”

,
Maria, concurentă la Puterea Dragostei
Maria, concurentă la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Începând cu ora 16, la Kanal D începe prima parte a ediției de duminică a emisiunii Puterea Dragostei. O poți urmări și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Finalul de săptămână aduce din nou în discuție evenimentele plăcute sau mai puțin plăcute petrecute în casa Puterea Dragostei. Concurenții vor avea ocazia ca în timpul galei de duminică să treacă în revistă tot ce s-a întâmplat și să analizeze situația.

Ce urmează în prima parte a ediției de duminică, 25 aprilie 2021?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Fiecare Gală a emisiunii Puterea Dragostei este menită să îi ajute pe concurenți să renunțe la conflicte, să clarifice neînțelegerile apărute, astfel încât în casa iubirii să fie tot timpul armonie și liniște. Cu toate că prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela, încearcă să aplaneze conflictele și să îi facă pe concurenți să își rezolve problemele cu calm, fără scandal, de cele mai multe ori, aceștia nu își pot stăpâni furia și ajung să se jignească reciproc.

Gala din această duminică va începe într-o notă tensionată. Nu vor lipsi reproșurile, acuzațiile și cuvintele grele, astfel că va fi o adevărată provocare pentru Cristina Mihaela să îi convingă pe concurenți să discute civilizat despre ceea ce îi apasă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

Adriana va avea un schimb de replici cu Andrei și îi va spune acestuia că nu este un bărbat pe care ea să și-l dorească alături.

„Nu ești bărbatul pe care eu mi-l doresc. Nu te plac!”, îi va spune Adriana lui Andrei.

Evident, Aya va interveni în acest conflict, atacând-o pe Adriana: „Nu toată lumea face ce faci tu, nu toată lumea trăiește cu această emisiune, nu!”

Emisiunea Puterea Dragostei, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri matrimoniale din România, face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Emisiunea poate fi urmărită atât din fața televizorului, cât și online, live video pe Kanal D. Dacă vrei să vezi show-ul tău favorit de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   . Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri de la 11 și 17, iar sâmbăta și duminica de la 16 și 19.

Război între Maria și Seya. Ce își vor spune cele două concurente de la Puterea Dragostei?

În ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei va izbucni un nou conflict între Maria și Seya. Maria nu se va feri să o atace pe Seya și o va jigni pe aceasta în fața tuturor concurenților.

„Nu îmi pasă mie de tine, măi. Ești un nimic în fața mea. Înțelege! Ești o ratată, o grăsană, o urâtă, desfigurată facial și nu ai idee ce e cu viața ta.”

, îi va spune Maria Seyei. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marinescu, amenintari la adresa Alexandrei! "Nu vreau sa vorbesc ca e posibil sa pleci din emisiune!" Urmariti o noua editie incendiara Puterea dragostei, joi, 22...

Aproape 2.000 de tone de deşeuri transportate ilegal cu barjele pe Dunăre, oprite la Calafat

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 20 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Marinescu, dezvăluiri despre Alexandra: "S-a uitat la alt bărbat"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 19 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria îi aruncă un pahar de apă în față lui Marinescu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies