Cristina Mihaela Dorobantu a ajuns in Turcia. Ce si-a pus in bagaje noua prezentatoare a show-ului Puterea Dragostei! Cel de-al treilea sezon al show-ului va avea premiera luni, 27 iulie, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2020, 14:40

Cristina Mihaela Dorobantu se pregateste sa isi indeplineasca misiunea de Cupidon pe meleagurile turcesti, odata cu noua postura de prezentatoare a show-ului “Puterea Dragostei”.

Frumoasa satena, care va prezenta cel de-al treilea sezon al reality show-lui "Puterea Dragostei", ce va avea premiera luni, 27 iulie, are foarte multe emotii si isi impacheteaza cu minutiozitate lucrurile de care va avea nevoie pentru a se caza in casa iubirii. Cocheta si stilata, asa cum o stie toata lumea, tanara prezentatoare recunoaste ca a avut dificultati in a alege ceea ce are nevoie pentru a fi gazda celui mai urmarit reality show matrimonial al momentului.

Citeste si: Cine a părăsit competiția "Puterea Dragostei"? A ratat șansa de a intra în Marea Finală "Puterea Dragostei"

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei doi concurenți care vor merge direct în Marea Finală "Puterea Dragostei"

" Am pregatit sase valize pline cu rochii, pantofi, creme, farduri.

Sunt cocheta si foarte pasionata de fashion. Am luat ce am considerat necesar, nu am luat chiar tot. A fost o provocare sa selectez ce-mi trebuie. Daca luam tot, as fi avut nevoie de doua tiruri",
 a declarat Cristina Mihaela Dorobantu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Istanbul este unul dintre orasele de suflet ale frumoasei prezentatoare, care abia astepta sa ajunga in orasul de pe Bosfor pentru a gusta din preparatele specifice.

" Ador baclavaua si rahatul cu fistic. Am si un restaurant la care ma voi opri prima oara ca sa gust preparatele lor delicioase",  a spus noua prezentatoare a showului "Puterea Dragostei".

Cel de-al treilea sezon al emisiunii  „Puterea dragostei” va fi difuzat, din 27 iulie, de luni pana vineri, in intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00, ca in sezonul care tocmai se pregateste de final.

Reamintim ca Marea Finala a celui de-al doilea sezon „Puterea dragostei” va putea fi urmarita pe 26 iulie, la Kanal D.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!