Cine a părăsit competiția "Puterea Dragostei"? A ratat șansa de a intra în Marea Finală "Puterea Dragostei"

,

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei? Andreea Mantea a făcut anunțul cu lacrimi în ochi.


In articol:

Cine a părăsit competiția "Puterea Dragostei"?  După o lungă perioadă în care nu s-au mai făcut eliminări, având în vedere situația delicată provocată de noul coronavirus, concurenții de la "Puterea Dragostei" au trecut din nou prin emoții puternice.

Cine a plecat acasă înainte de Marea Finală "Puterea Dragostei"?

Citeste si: Daiana de la "Puterea Dragostei" e în doliu. Ce s-a întâmplat?

Cine a părăsit competiția "Puterea Dragostei"? A ratat șansa de a intra în Marea Finală "Puterea Dragostei"

Voturile concurenților au fost exprimate, însă de această dată, publicul a fost cel care a decis cine trebuie să plece acasă. Astfel, concurentul care a părăsit competiția s-a clasat pe ultima poziție în preferințele publicului. Andreea Mantea a dezvăluit că cel care ratează șansa de a intra în Marea Finală "Puterea Dragostei" este Renat.

"Deoarece în ultima perioadă nu s-au mai efectuat eliminări, iar publicul a fost privat de anumite decizii competiționale, am hotărât ca în această seară telespectatorii să decidă cine pleacă acasă și va rata șansa de a fi prezent în Marea Finală.

Așadar, astăzi va pleca acasă concurentul clasat pe ultimul loc în clasamentul voturilor telespectatorilor. Concurentul care se află pe ultimul loc în clasamentul voturilor, cel care va părăsi competiția cu doar o săptămână înainte de Marea Finală, este Renat.", a spus Andreea Mantea.

Vestea i-a întristat pe ceilalți concurenți, iar discursul lui Renat și lacrimile acestuia au emoționat pe toată lumea.

De-a lungul competiției, Renat a fost concurentul care nu a intrat în conflict cu restul colegilor, motiv pentru care despărțirea a fost una grea.

Citeste si: Cum arată iubita lui Gabriel de la "Puterea Dragostei"? Are planuri serioase cu ea: "E singura și ultima"

Dacă Renat a plecat acasă înainte de Marea Finală, Ella s-a bucurat încă o dată de aprecierea celor de acasă, ea fiind desemnată favorita săptămânii.

Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei doi concurenți care vor merge direct în Marea Finală "Puterea Dragostei"

Cine sunt favoriții săptămânii? Andreea Mantea a anunțat numele concurenților care ajung în Marea Finală "Puterea Dragostei".

Votul publicului a făcut diferența și de această dată, iar dacă până acum era vorba doar despre o șansă în plus pentru câștigarea premiului săptămânal, acum, cei doi favoriți se bucură de un alt avantaj important: ajung în Marea Finală "Puterea Dragostei". 

După minute bune de așteptare, Andreea Mantea a făcut anunțul pe care concurenții îl așteptau încă de la începutul Galei. Astfel, favoriții săptămânii, cei care pășesc direct în Marea Finală "Puterea Dragostei" sunt Livian și Ella.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Incredibil ce a putut să îi spună. Toată casa e acum împotriva Ellei

Sanitas pune PRESIUNE pe Guvern: 85.000 de salariaţi ar trebui să beneficieze de creşteri salariale în 2022

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Andreea Oprică, mai sinceră ca niciodată: "Ești otravă pentru inima mea..."

S-a ținut de cuvânt! Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei" imediat cum a ajuns în România?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies