Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 20 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Marinescu, dezvăluiri despre Alexandra: "S-a uitat la alt bărbat"

,
Alexandra, Cristian Marinescu și Codruț
Alexandra, Cristian Marinescu și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată marți, la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu vor avea un conflict, iar declarațiile pe care cei doi le vor face vor stârni uriașe controverse între concurenți.

"S-a uitat la alt bărbat în Dominicană", spune Cristian Marinescu în ediția de astăzi.

În replică, Alexandra va spune că Marinescu e îndrăgostit de ea. "S-a îndrăgostit de mine în Republica Dominicană!", va spune Marinescu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu au fost împreună în Republica Dominicană. Cei doi s-au duelat pe traseele de la Survivor România, iar Alexandra spunea încă de când erau acolo că Marinescu s-a dat încontinuu la ea.

Marinescu este recunoscut ca un adevărat Casanova la Puterea Dragostei.

El a avut 3 iubite în casă (Aya, Andreea și Maria) și a flirtat cu multe alte fete. 

Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri și de către mai mulți concurenți din sezonul 3 că nu e interesat de nicio concurentă, ci doar de voturi și de bani. Printre cei care l-au acuzat că nu are treabă cu nicio concurentă și că tot ce face este direcționat de către cei care îl votează se află Cristian Comănici.

Comănici și Marinescu sunt rivali încă de când a început sezonul 3 de la Puterea Dragostei. Pe parcursul show-ului cei doi s-au atacat reciproc foarte dur.

Alexandra, Marinescu și Comănici
Alexandra, Marinescu și Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria, în lacrimi pentru Marinescu!

Maria va plânge în ediția de astăzi Puterea Dragostei. Ea va spune că nu s-a împăcat cu Cristian Marinescu pentru că știa că acesta nu vrea să fie din nou cu ea.

"Nu pot să o fac fericită", spune Cristian Marinescu.

Marinescu a vorbit anterior despre faptul că nu ar putea satisface pretențiile financiare ale Mariei. Deși a spus asta, Maria nu a vorbit vreodată de așa ceva.

Maria pare să aibă cu adevărat sentimente pentru Cristian Marinescu.

Și între Mariana și Cristian Comănici, foști iubiți, va exista un duel verbal.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 19 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Maria îi aruncă un pahar de apă în față lui Marinescu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 19 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria îi aruncă un pahar de apă în față lui Marinescu!

Belarus furnizează arme Rusiei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 19 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Cazi, amenintari la adresa Adrianei! "Taci ca deschid dosarul!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies