Marinescu dezvăluie adevărata față a Mariei: „Te cunosc atât de bine, încât...” Ce va spune despre fosta lui iubită? Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 29 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Marinescu și Maria, cei doi concurenți care au format un cuplu în casa Puterea Dragostei
Marinescu și Maria, cei doi concurenți care au format un cuplu în casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiuni, dezvăluiri incendiare și multe reproșuri, așa va începe săptămâna la Puterea Dragostei. Ce va spune Marinescu despre Maria, femeia cu care a format un cuplu?


In articol:

După gala Puterea Dragostei de duminică, atmosfera părea una plăcută în casa iubirii, având în vedere că nu s-au făcut eliminări, iar concurenții au rămas în aceeași formulă. Ei bine, începutul de săptămână va aduce din nou certuri puternice în cadrul competiției, iar concurenții nu vor ezita să își reproșeze lucruri.

Marinescu și Maria și-au declarat război. Concurentul de la Puterea Dragostei, hotărât să dezvăluie adevărata față a Mariei

Au format un cuplu în casa Puterea Dragostei, însă au ajuns să se despartă în cele din urmă, iar de atunci și până în prezent, Marinescu și Maria au continuat să se atace reciproc. În ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, Marinescu o va acuza pe fosta lui iubită că este falsă și că în cadrul emisiunii nu face altceva decât să joace un rol. Concurentul de la Puterea Dragostei îi va spune Mariei că el o cunoaște cel mai bine și că dacă pe restul îi poate duce de nas, pe el nu îl poate păcăli.

„Te cunosc atât de bine, încât îmi dau seama cât de bine poți, mamă deci ai ceva ancestral. Deci cum își intră în rol, băi nu își intră nimeni, băi frate.”, va spune Marinescu despre fosta lui iubită, Maria. 

Cei doi foști iubiți vor continua să se atace, Maria spunând că Marinescu nu a fost atent la nevoile ei și nu și-a dat seama nici măcar un moment ce o deranja, de fapt, în timpul relației.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 28 martie 2021–Prima parte- VIDEO. Codruț, atac dur la adresa lui Cristian Comănici: „Prostul satului!”

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de luni, Marinescu va fi din nou în mijlocul unui scandal de proporții, de această dată certându-se cu Andrei.

Concurentul de la Puterea Dragostei va reuși să îl enerveze pe Andrei, astfel că acesta va sări la bătaie, iar ceilalți concurenți vor interveni rapid pentru a pune capăt conflictului.

O ceartă puternică va avea loc și între Cristian Comănici și Alexandra, între cei doi existând în permanență tensiuni. Cristian Comănici o va acuza pe Alexandra că este în stare de orice pentru a obține ceea ce își dorește și că își calcă pe principii, lucru care o pune într-o lumină foarte proastă.

La rândul ei, Alexandra va spune că este tocmai invers și că el este cel care nu are scrupule.

Ce se va întâmpla în casa Puterea Dragostei la început de săptămână poți vedea urmărind ediția de luni a emisiunii, difuzată la Kanal D începând cu ora 11:00 și 17:00.

Citeste si: Cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei! 4 cupluri s-au luptat pentru premiul de 1500 de euro, dar ei au ieșit învingători

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021–A doua parte- VIDEO. Emoții mari pentru concurenți. Ce anunț a făcut Cristina Mihaela?

Programul RABLA e BLOCAT de birocrație! Ministrul Mediului: 'Au venit foarte multe dosare din 2020'

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021 - Prima parte - VIDEO Andrei sare să îl bată pe Cristian Marinescu!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu sare la bătaie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies