Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 28 martie 2021–Prima parte- VIDEO. Codruț, atac dur la adresa lui Cristian Comănici: „Prostul satului!”

,
Cristian Comanici si Codruț, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Cristian Comanici si Codruț, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă este duminică, atunci la Kanal D va fi difuzată o nouă gala a emisiunii Puterea Dragostei. Poți vedea emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

După o nouă săptămână tensionată și în care concurenții de la Puterea Dragostei au încercat să iasă în evidență și să le capteze atenția celor de acasă, la Kanal D începe o nouă gala incendiară.

Astfel, băieții și fetele din casa Puterea Dragostei vor avea ocazia de a pune capăt neînțelegerilor și de a clarifica tot ceea ce nu a mers tocmai bine între ei în săptămâna ce este pe cale să se încheie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În galele Puterea Dragostei, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, își dorește să îi pună pe concurenți față în față pentru ca aceștia să își poată rezolva problemele. Aspectele din timpul săptămânii sunt discutate cu atenție, materialele sunt analizate, totul pentru a preveni apariția conflictelor puternice pe viitor.

Chiar dacă în gale ar trebui clarificate toate problemele, de cele mai multe ori, concurenții ajung să se certe și mai tare. Fiecare este convins că dreptatea îi aparține acesta fiind motivul pentru care iau naștere conflictele și, în anumite situații, chiar se ajunge la violență.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021- Prima parte- VIDEO Andrei sare să îl bată pe Cristian Marinescu!

În

ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, Codruț și Cristian Comănici vor avea un dialog presărat cu replici acide. Cristian Comănici este convins de faptul că Alexandra îl controlează pe Codruț și nu va ezita să afirme acest lucru.

Cristian Comănici: Eu fac ce vreau eu, dacă tu te lași manipulat, îmi pare rău. Eu îl văd pe el acum încolțit rău de tot.

Codruț: Vă spun sincer, m-am dus în Tecuci și am întrebat de prostul satului și mi-au zis că e la Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00. Emisiunea face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, iar dacă nu ai posibilitatea de a o vedea la TV, atunci trebuie să știi că o poți face și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Marinescu o va ataca pe Seya în gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei: „Tu nu trebuie să vorbești, trebuie doar să cânți!”

Marinescu nu va rata ocazia și o va ataca dur pe Seya în gala de duminică a emisiunii. Îi va spune acesteia că se gândește să o nominalizeze spre eliminare și îi va sugerea să se abțină de la comentarii și să se ocupe mai mult de cariera ei în muzică. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 martie 2021- Prima parte- VIDEO. Un nou concurent sare la bătaie!

 

Citește-ne pe
Citește și:

S-au căsătorit! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost surprins la starea civilă alături de iubita lui

Tratamentul cu anticorpi monoclonali împotriva Covid-19 urmează să fie autorizat în SUA

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Simona revine în forță în casă! Pe ce bărbat cuplat pune ochii!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra sare la bătaie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies