Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu sare la bătaie!

,
Radu sare la bătaie la Puterea Dragostei!
Radu sare la bătaie la Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Radu este gelos, se enervează și sare să îl bată pe Alex Stoica!

Radu nu suportă să o vadă pe Seya în compania lui Alex Stoica, așa că are o ieșire regretabilă.

După ce este calmat de concurenți și de staff, Radu spune că nu a venit în emisiune să fie "luat la mișto". Cu toate că îl jignește pe Alex Stoica, numindu-l "papagal", fostul concurent de la Exatlon își păstrează calmul și nu ripostează, atrăgându-i doar atenția lui Radu că reacția lui nu este ok.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Radu îi cere Seyei să nu mai stea lângă Alex Stoica, fiindcă îl deranjează, însă frumoasa brunetă nu îl ascultă, ba mai mult, îl întărâtă.

După ieșirea violentă a lui Radu, Seya îi spune că nu mai vrea să aibă nicio treabă cu el.

Seya, Alex Stoica și Radu
Seya, Alex Stoica și Radu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Nu va fi singurul conflict din partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi.

Codruț va încerca să evite o nouă dispută cu Cristian Comănici. Recent, Codruț a sărit să îl bată pe Comănici la Puterea Dragostei. 

"Nu vreau să îmi irosesc energia pe care o mai am cu domnul Comănici", afirmă Codruț, fratele Biancăi fiind impresionat: "Ooo, ai învățat să spui "pe

care"".

Alexandra, un nou duel verbal cu Aya

Alexandra Cărare o va ataca din nou pe vechea ei rivală, Aya. Alexandra se va lega de cuplul pe care îi are Aya cu Andrei, dând de înțeles că bruneta își bate joc de iubitul ei actual.

"Lui Andrei nu îi permite absolut nimic și cu Akebono se lingea pe la baie", spune Alexandra.

Aya, Maria și Alexandra Cărare
Aya, Maria și Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Între Aya și Alexandra au fost tensiuni tot sezonul. Alexandra a sărit în câteva rânduri să o bată pe Aya, iar dueluri verbale au fost între ele în permanență.

Cristian Marinescu va face și el o dezvăluire bombă, și anume că și-o dorește pe sora Alexandrei, Adriana.

"Singura fată care îmi place este sora ta", spune Cristian Marinescu, însă Alexandra nu pare să fie de acord cu această relație.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D   și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 25 martie 2021- Prima parte- VIDEO. Simona Braboveanu revine în competiție!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent sare la bătaie!

Ministrul Ciucă, primele declaraţii despre retragerea sutelor de militari români din Afganistan: 'România va acţiona în acord cu deciziile aliate'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Sar scantei in casa Puterea dragostei! Radu explodeaza de gelozie si sare sa-l bata pe Alex Stoica! Urmariti o editie incendiara vineri, 26 martie, de la 11:00 si 17:00, la...

Fosta iubita a lui Jador, prima reactie de ziua Faimosului de la Survivor Romania 2021! Ce a aparut pe contul ei de Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies