S-au căsătorit! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost surprins la starea civilă alături de iubita lui

,
Concurenți Puterea Dragostei, sezonul 3
Concurenți Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Instagram]

Motiv de sărbătoare în familia Puterea Dragostei. Un fost concurent a decis să facă pasul cel mare, a mers la starea civilă și s-a căsătorit cu iubita lui. Despre cine este vorba?


In articol:

A venit la Puterea Dragostei pentru a-și întâlni jumătatea, iar în momentul în care a fost eliminat, fostul concurent a regretat că nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche, însă ulterior, acesta a întâlnit-o pe femeia care acum i-a devenit soție și care urmează să îl facă tată pentru prima oară.

Ce fost concurent de la Puterea Dragostei s-a căsătorit?

Paul de la Puterea Dragostei și iubita lui s-au căsătorit

Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, formează un cuplu de mai multe luni cu o tânără. Cei doi se potrivesc de minune și pentru că au o mulțime de lucruri în comun au decis că nu mai trebuie să aștepte și că acum este cel mai potrivit moment pentru a-și întemeia o familie.

Mai mult decât atât, Paul și iubita lui au surprins pe toată lumea în momentul în care au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, având în vedere că sunt de puțin timp împreună. Dacă în urmă cu câteva luni s-au logodit, acum, cei doi îndrăgostiți au decis să facă un alt pas important în relația lor, astfel că au devenit, în mod oficial, o familie. Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a fost surprins alături de iubita lui la starea civilă, o imagine postată de tânără pe contul de instagram dându-i de gol pe cei doi.

Astfel, Paul și iubita lui s-au căsătorit civil, iar acum așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Citeste si: Va deveni tată! Paul de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii: „Îmi porți copilașul în pântece!”

Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-a căsătorit cu iubita lui
Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-a căsătorit cu iubita lui[Sursa foto: Instagram]

La sfârșitul lunii februarie, Paul a anunțat emoționat că iubita lui este însărcinată și că urmează să devină părinți. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ales ca la momentul respectiv să facă anunțul prin intermediul unui mesaj postat pe contul de instagram.

„Și astăzi am început cea de-a 2-a pagina împreuna. Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș. Îți mulțumesc ca te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece. O sa devin tata și tu o sa devii o mama cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat, o femeie puternica, diplomata și un suflet cu o inima foarte mare.

Te iubesc!”, prin intermediul acestui mesaj a anunțat Paul că iubita lui este însărcinată.

Citeste si: Vrea cu orice preț să meargă la Survivor România 2021! Un fost concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „Survivor e un teren de joacă pentru mine!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Și-a pierdut tatăl chiar înainte de Crăciun! Fostul concurent de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele: „Tatăl meu natural, sânge din sângele meu s-a stins astăzi!”

Adina Vălean, după discuția cu Florin Cîțu: România trebuie să fie parte din rețeua de transport feroviar de mare viteză

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Fara precedent! A fost eliminat imediat dupa gala! Cine este concurentul care a parasit competitia ''Puterea dragostei''

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Simona Braboveanu revine în competiție!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies