Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Simona Braboveanu revine în competiție!

,
Simona Braboveanu
Simona Braboveanu revine în casă [Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție foarte interesantă Puterea Dragostei este difuzată joi, 25 martie. Urmăriți Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Simona Braboveanu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, revine în casă și în competiție!

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, chiar precizează că Simona vine la Puterea Dragostei sezonul 3 pentru a rămâne în competiție.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Și în casa băieților va pătrunde un nou concurent, care va face show încă de la venire.

Se va dezbrăca, va face striptease, totul pentru a le atrage atenția fetelor.

Noul concurent de la Puterea Dragostei
Noul concurent de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Simona Braboveanu și Cristian Comănici sunt prieteni, ei cunoscându-se prin Bianca Comănici. La venire, Simona îl va întreba dacă are cuplu, iar el va răspunde că da. "N-ai, că dacă aveai nu acceptai să te pup", îi spune Simona.

Cristian Comănici are o relație cu Mariana, cea pe care și-a dorit-o încă de la intrarea în casa Puterea Dragostei. După lungi tatonări și după ce Mariana i-a spus că prioritatea ei este Rareș, iubirea lui Comănici a învins și el acum formează un cuplu cu cea pe care a vrut-o de la bun început.

Simona Braboveanu și Cristian Comănici
Simona Braboveanu și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Simona Braboveanu s-a făcut remarcată la Puterea Dragostei datorită faptului că a spus că este virgină. Mai mulți concurenți nu i-au dat însă crezare. Mulți au pus la îndoială acest lucru, însă Simona s-a ținut sus și tare că nu a făcut amor cu niciun bărbat până ce a devenit concurentă la Puterea Dragostei.

A avut o poveste de dragoste cu Culiță Sterp

Simona Braboveanu s-a îndrăgostit de Culiță Sterp în timp ce acesta a stat timp de o săptămână la Puterea Dragostei.

Venit să își vadă fratele, pe Iancu Sterp, care la acea vreme era concurent la Puterea Dragostei, Culiță Sterp a participat timp de o săptămână la filmări, suficient pentru ca Simona să se îndrăgostească nebunește de el.

Simona și Culiță s-au sărutat în emisiune, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. Culiță declara că Simona e genul care vrea să conducă într-o relație, iar el nu este tipul de bărbat care să se lase condus.

Nu a fost să fie între cei doi, ulterior Culiță împăcându-se cu fosta soție, Carmen, de care s-a despărțit mai apoi. În prezent Culiță are o relație foarte frumoasă cu Daniela, iar ei se pregătesc să devină părinți.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV     al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Momente grele pentru un fost concurent de la Puterea Dragostei: „Sunt disperat să fac niște bani să supraviețuiesc!” Ce mesaj a postat pe instagram?

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Iancu Sterp, dezvăluire emoționantă: „În această poză v-o prezint pe...” Ce frumos a făcut anunțul!

Rușii surprinși de dârzenia ucrainenilor: `Înaintau ca nebunii. Am tras în ei tot ce aveam și ei tot înaintau. Părerea mea e că erau drogați`

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în casă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies