Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021 - Prima parte - VIDEO Andrei sare să îl bată pe Cristian Marinescu!

,
Cristian Marinescu, Andrei și Aya
Cristian Marinescu, Andrei și Aya[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de sâmbătă a reality-show-ului Puterea Dragostei e incendiară! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei își pierd din nou cumpătul și vom avea parte de noi scene violente. Din fericire, nu se ajunge la violență fizică fiindcă intervin ceilalți concurenți.

După ce Radu a sărit să îl bată în emisiunea de vineri pe Alex Stoica, în emisiunea de sâmbătă Andrei își pierde cumpătul și vrea să îl bată pe Cristian Marinescu!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrei își pierde cumpătul din gelozie. El îi spune Ayei că nu mai vrea ca ea să discute cu Marinescu, însă aceasta nu îl ascultă.

Nervos, se ridică de pe canapea pentru a merge să îl lovească pe Marinescu, însă este oprit.

Aya și Cristian Marinescu au fost împreună în acest sezon, iar, recent, Aya spunea că ar fi în continuare cu Marinescu dacă nu ar avea cuplu.

Alexandra a atins și ea subiectul relației dintre Andrei și Aya, dând de înțeles că bruneta își bate joc de partenerul ei din casa Puterea Dragostei.

"Lui Andrei nu îi permite nimic și cu Akebono se lingea pe la baie", a spus Alexandra în emisiune.

Radu, un nou schimb dur de replici cu Alex Stoica

După ce a sărit să îl bată pe Alex Stoica, Radu are un nou schimb dur de replici cu acesta.

Îl jignește în continuare, numindu-l din nou "papagal", însă de data aceasta Alex Stoica îi dă și el replica și îi spune că nu e bărbat.

Radu și Alex Stoica
Radu și Alex Stoica[Sursa foto: captura video Kanal D]

Din fericire, tensiunile dintre ei nu ajung din nou la bătaie.

Radu era și el gelos pe Alex Stoica, el fiind într-o relație cu Seya. Apropierea lui Alex Stoica de Seya l-a deranjat foarte tare, așa cum și pe Andrei îl deranjează apropierea lui Marinescu de Aya.

Seya i-a spus lui Radu că nu mai vrea să aibă nicio treabă cu el, după ce acesta a sărit la bătaie cu Alex Stoica. 

Fostul concurent de la Exatlon nu a ripostat atunci, însă a pus, oarecum, sare pe rană, spunându-i lui Radu că va continua ceea ce face cu Seya.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și ulterior de la 19:00.

Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 25 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Simona revine în forță în casă! Pe ce bărbat cuplat pune ochii!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent sare la bătaie!

S-a decis: Săptămâna viitoare se decide viitorul lui Vlad Voiculescu

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Sar scantei in casa Puterea dragostei! Radu explodeaza de gelozie si sare sa-l bata pe Alex Stoica! Urmariti o editie incendiara vineri, 26 martie, de la 11:00 si 17:00, la...

Fosta iubita a lui Jador, prima reactie de ziua Faimosului de la Survivor Romania 2021! Ce a aparut pe contul ei de Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies