Maria și Marinescu, din nou împreună! O pupă în emisiune! Urmărește Puterea Dragostei miercuri, 5 mai 2021, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

,
Maria și Cristian Marinescu
Maria și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată miercuri, 5 mai 2021. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Maria și Cristian Marinescu pare că formează din nou un cuplu!

Marinescu o pupă pe umăr pe Maria și e clar că cei doi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt.

Maria și Marinescu au fost acuzați de Cristian Comănici că ar face, de fapt, doar show și că discută dinainte și dacă se împacă și dacă se ceartă.

Cei doi au făcut o discuție în casă și atunci când s-a pus problema împăcării între ei. Marinescu a pus anumite condiții. Maria a plâns când s-au despărțit cei doi. Marinescu vorbea despre faptul că nu ar putea să îi satisfacă pretențiile financiare.

Andrei, Radu și Marinescu
Andrei, Radu și Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu, acuzat că stă în emisiune pentru bani!

Marinescu e acuzat și în emisiunea de mâine că stă la Puterea Dragostei pentru bani.

George și Comănici mai vorbeau despre asta. Ba chiar una dintre fostele iubite ale lui Marinescu, Andreea, îl acuza pe acesta că a folosit-o, sugerând că îl interesează doar premiile și banii.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor. Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față.

Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată. Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine.
Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”
, a fost scrisoarea Andreei pentru Marinescu. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un nou scandal de proporții în casă: "Iar începi cu smardoială?" Ce se întâmplă în ediția de marți, 4 mai, de la Puterea Dragostei VIDEO

Messi pleacă de la Barcelona, după 21 de ani. Anunțul oficial al clubului

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 3 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Codrut intra in conflict cu noul concurent

Surpriza de proportii! Noi concurenti intra in casa Puterea dragostei! Urmariti o editie incendiara LUNI, 3 mai, de la 11:00 si 17:00 pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies