Un nou scandal de proportii in casa iubirii! Urmariti o noua editie incendiara "Puterea dragostei", sambata, 8 mai, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

,

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc sambata, 8 martie, la Kanal D.


In articol:

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și    Live Video Online pe kanald.ro.   

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 7 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Marinescu răbufnește: "Nu mai vorbiți voi că..."

Tensiuni mari in casa iubirii

Saptamana aceasta a inceput cu o atmosfera mai linistita in casa Puterea dragostei, datorita faptului ca au intrat in emisiune doi concurenti, insa treptat lucrurile s-au precipitat din nou, iar concurenti au reluat certurile si conflictele anterioare.

Pe zi ce a trecut jignirile si certurile s-au accentuat in casa Puterea dragostei, unde concurentii au dat uitarii faptul ca au intrat in cadrul emisiunii pentru a-si cauta jumatatea si nu pentru a-si face adversari.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave.

Ziua de sambata aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei. Aceasta editie se anunță una incendiară și din care nu vor lipsi reproșurile, acuzațiile grave și momentele tensionate. 

Citeste si: Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei, concurenții vor răbufni în această ediție.

Va fi o zi extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace.

Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict. Astfel, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior.  

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV    al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei maine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de sambata a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 16:00 și 19:00.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 7 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou conflict violent în casă!

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Scandal monstru in casa Puterea dragostei. Concurentele sar la bataie! Urmariti o editie incendiara VINERI, 7 mai, de la 11:00 si 17:00 pe Kanal D!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 6 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Scandal între Romeo și Marinescu: "Te trag de urechi"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies