Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de la 16:00 ți de la 19:00, la Kanal D!

,
Gala Puterea dragostei
Romeo da carțile pe fata [Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, duminică, 9 mai.


In articol:

Conflictele se țin lanț în casa iubirii, concurenții nu dau semne că vor face pace între ei, ba din contră tensiunile dintre ei se accentuează de la o ediție la altă. Confruntările sunt mai acide ca niciodată, iar concurenții își aruncă vorbe dure.

Romeo face dezvăluiri incredibile despre doi dintre concurenții din casa Puterea dragostei, care stârnește o adevărată controversă între el și cei doi colegi ai săi.

Cei vizați în această discuție sunt Maria și Marinescu. Romeo este de părere că cei doi sunt disperați după faimă și după bani, iar acesta este motivul pentru care stau în această compețiție și încearcă să impresioneze publicul ca să-i voteze.

”Altceva ce știu să facă acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani.”, a replicat Romeo către cei doi.

Gala Puterea dragostei
Romeo face dezvaluiri despre Marinescu si Maria[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marinescu nu este vizat doar de Romeo, acesta are o dispută și cu Andrei, cel dintâi îi aruncă vorbe compromițătoare colegului său despre iubita lui. Marinescu este de părere că Aya este geloasă că el este cu Maria și că se iubesc.

”Ai grijă să nu se îndrăgostească Aya de mine, s-ar putea să plângă că sunt în relație cu Maria și mă iubesc cu ea.”, i-a spus Marinescu lui Andrei.

Gala Puterea dragostei
Andrei și Marinescu la cutite[Sursa foto: Captură KANAL D]

Romeo nu se oprește aici, acesta îi spune Mariei să nu uite de momentul în care a luat-o de la Marinescu, iar acum că s-au împăcat este tot mai vocală și nu-și vede de treaba ei.

Conflictele nu se țin lanț doar între vechii concurenți, cele mai noi concurente din casa Puterea dragostei au lucruri serioase de împărțit. O dispută ia naștere între Cristina și Amira, iar mărul discordiei este unul dintre concurenți. Cearta celor două concurente a pornit de la nimeni altul decât Radu, cele două fete se luptă pentru același bărbat, iar niciuna dintre ele nu dă semne că va renunța.

Citeste si: Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

Gala Puterea dragostei
Amira si Cristina la cutite pentru Radu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Mihaela anunț incredibil în Gală

Gala Puterea dragostei
Surpriza Alexandrei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Surpriză de proporții în Gala Puterea dragostei din această săptămână, în cadrul competiției are loc o situație incredibilă. Cristina Mihaela face un anunț cutremurător pentru cuplul Alexandra și Codruț. Prezentatoarea emisiunii anunță că Alexandra a primit o surpriză misterioasă care se intitulează ”Surpriza Alexandrei”. Concurenta se schimbă total la fața când vede că a primit un buchet imens de flori, care nu este de la partenerul ei, ci de la un bărbat misterios.

Buchetul de flori a fost însoțit și de un mesaj pentru concurentă pe care Cristina Mihaela l-a citit în fața tuturor.

”Aștept cu nerăbdare să-ți văd chipul strălucitor.”, este mesajul pe care Alexadra l-a primit împreună cu buchetul de flori.

Gala Puterea dragostei
Alexandra a primit flori de la un barbat misterios[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru a afla cine este bărbatul misterios care o curtează pe Alexandra, urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, duminică, 9 mai, de la 16:00, la Kanal D.

Citeste si: Un nou scandal de proportii in casa iubirii! Urmariti o noua editie incendiara "Puterea dragostei", sambata, 8 mai, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

Liviu Dragnea, despre alegerile de la Sectorul 1: 'Se vorbește că s-au furat voturi cu sacii. Dacă era Tudorache, era umflat!'

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 6 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Scandal între Romeo și Marinescu: "Te trag de urechi"

Aya face dezvaluiri socante despre Maria si Marinescu! "Ce ti-a promis Maria, ca s-o luam mai direct asa?" Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, JOI, 6 mai,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies