Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 12 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu, un nou scandal cu Ayda: "Plecați acasă!"

,
Ayda, Aya și Radu
Ayda, Aya și Radu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Ayda și Radu vor avea un nou conflict, după ce în emisiunea de ieri s-au căsătorit, în glumă, la Puterea Dragostei.

Radu le va spune Aydei și Ayei să plece acasă fiindcă nu sunt în emisiune pentru a-și găsi jumătatea.

"Plecați acasă!", le spune Radu, justificându-și dorința ca Ayda și Aya să plece prin faptul că, astfel, s-ar elibera locuri pentru fete care chiar doresc să își facă un iubit.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Ayda și Radu au fost, pentru o scurtă perioadă, împreună, însă ulterior, după ce s-au despărțit, au început să se certe foarte tare.

Radu a fost foarte nervos în emisiune după despărțirea de Ayda, la un moment dat sărind cu un scaun la un concurent.

Un alt cuplu care după despărțire s-a certat așa cum fac acum Ayda și Radu este cel format din Alexandra Cărare și Nicos. Cei doi au fost la fel de puțin împreună ca și Ayda și Radu și ulterior au început să se jignească incalificabil, la fel cum fac acum aceștia.

La un moment dat Nicos s-a legat și de calitatea de mamă a Alexandrei Cărare.

Maria, război cu Aya!

Maria, fosta iubită a lui Cristian Marinescu, va fi implicată în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi într-un conflict serios cu Aya.

Cele două concurente se amenință reciproc cu camerele de la hotel, dând de înțeles că au ambele ceva de ascuns.

Codruț, Maria și Aya
Codruț, Maria și Aya[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici va concluziona că cele două au vrut să se aibă una pe alta la mână, spunând despre ambele că sunt "parșive".

În timp ce Aya are o relație dificilă cu Andrei, Maria s-a despărțit de Cristian Marinescu, susține ea, definitiv, după mai multe certuri și mai multe împăcări.

În ciuda împăcării despre care Maria spune că e definitivă, blonda se mai apropie, din când în când, de fostul iubit, pentru care a și plâns în emisiune.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 12 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Maria detonează bomba: "Alexandra are iubit acasă!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 12 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Maria detonează bomba: "Alexandra are iubit acasă!"

Aproape 2.000 de tone de deşeuri transportate ilegal cu barjele pe Dunăre, oprite la Calafat

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Maria, dezvaluiri halucinante despre Alexandra! "Are iubit acasa Alexandra! Unul acasa, unul in Turcia!" Aflati ce scandal de proportii se va isca in casa Puterea...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 11 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Adriana detonează bomba despre Cristian Marinescu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies