Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 12 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Maria detonează bomba: "Alexandra are iubit acasă!"

,
Alexandra Cărare
Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată miercuri la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Maria va detona bomba despre Alexandra Cărare. "Alexandra are iubit acasă!", susține Maria.

Despre Alexandra Cărare, care are o relație în casă cu Codruț, s-a mai susținut acest lucru, că ar avea un iubit acasă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Doi sau trei", reacționează concurenții din casă atunci când Maria spune despre Alexandra că are un alt iubit în afara casei Puterea Dragostei.

Alexandra și Maria au de mai mult timp un conflict, în care s-au implicat, de-a lungul timpului, și iubiții lor: Codruț și Cristian Marinescu.

Alexandra a spus ea însăși că în afară de sora ei, Adriana, nu are nicio prietenă în casa Puterea Dragostei.

Alexandra și Cristian Marinescu, fostul și probabil viitorul iubit al Mariei, au fost prieteni înainte, iar în timp ce au mers împreună în Republica Dominicană Marinescu s-a dat la iubita lui Codruț.

Maria de la Puterea Dragostei
Maria de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Comănici le critică pe Aya și Maria!

Maria va avea un schimb de replici cu Aya.

Cristian Comănici va spune despre amândouă că sunt "parșive".

Comănici este unul dintre cei mai populari concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3. Fratele Biancăi Comănici a beneficiat la început de popularitatea surorii sale, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei, dar ulterior și-a făcut un nume de unul singur în emisiune.

Comănici a dezvăluit încă de la începutul sezonului că e îndrăgostit de Mariana, după lungi tatonări a reușit să formeze un cuplu cu ea, însă relația lor a durat foarte puțin.

Comănici a susținut că Mariana nu îl iubește și a anunțat că vrea să își găsească o fată care să aibă sentimente adevărate pentru el.

Cristian Marinescu, rivalul lui Comănici în competiție în privința voturilor, a avut trei relații în casă, ultima cu Maria, și pare că va fi din nou cu frumoasa blondă. În afară de Maria, Cristian Marinescu a mai fost cu Aya și cu Andreea și a flirtat cu multe alte concurente, printre care și Adriana și Alexandra Cărare.

Andreea l-a acuzat că s-a folosit de ea.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 11 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Adriana detonează bomba despre Cristian Marinescu!

  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simina și Alex Zănoagă i-au tăiat moțul lui Dominic. Ce a ales micuțul de pe tavă, dar și cine a lipsit de la eveniment? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu vrea să mai...

VIDEO| Donald Trump, despre jucătoarele de la naţionala de fotbal a SUA: 'Un grup radical de nebune de stânga'

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 11 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Adriana detonează bomba despre Cristian Marinescu!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 11 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Conflict halucinant în casă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies