Simina și Alex Zănoagă i-au tăiat moțul lui Dominic. Ce a ales micuțul de pe tavă, dar și cine a lipsit de la eveniment? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu vrea să mai audă de ea!

,
Simina și băiețelul ei, Dominic
Simina și băiețelul ei, Dominic [Sursa foto: Instagram]

A fost un weekend cu adevărat special pentru Simina și Alex Zănoagă. Pentru că băiețelul lor a împlinit recent 1 an, cei doi i-au tăiat moțul, așa cum spune tradiția. Ce a ales Dominic de pe tăviță?


In articol:

Simina și Alex Zănoagă, foștii concurenți de la Puterea Dragostei, au avut parte din nou de momente speciale și asta pentru că în weekendul ce a trecut au sărbătorit tăierea moțului lui Dominic.

A fost un eveniment restrâns, dar de la care nu au lipsit cele mai importante persoane din viața lor. Ce dezvăluiri a făcut Simina despre acest moment special?

Ce a ales Dominic, fiul Siminei și al lui Alex Zănoagă, de pe tăviță?

Timpul a trecut, iar dacă în urmă cu mai bine de un an devenea mamă pentru prima oară, acum, Simina i-a tăiat moțul lui Dominic. În familia lor au fost motive de bucurie și au trăit cu toții emoții puternice, mai ales în momentul în care micuțul a ales 3 obiecte de pe tăviță. Într-un story postat pe instagram, Simina le-a răspuns prietenilor virtuali la întrebările legate de petrecerea care a avut loc în weekend și astfel a dezvăluit că micuțul Dominic a ales de pe tăviță oglinda, cheile și banii. Simina a mărturisit că Dominic a fost puțin speriat, având în vedere toată agitația din jurul lui, dar în cele din urmă s-a liniștit.

Citeste si: Simina a spus adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România! Ce anunț a făcut fosta iubită a lui Jador

Simina a dezvăluit ce a ales Dominic de pe tăviță
Simina a dezvăluit ce a ales Dominic de pe tăviță[Sursa foto: Instagram]

Cine a lipsit de la petrecerea organizată de Simina și Alex Zănoagă?

Pentru că a fost vorba despre un moment special din viața lor, Simina și Alex Zănoagă și-au dorit să îi aibă alături pe toți cei dragi, evident, în limita posibilităților.

Au invitat mai multe persoane la petrecere, însă prietenii virtuali au observat rapid că au existat și câțiva absenți, iar acest lucru a stârnit suspiciuni.

Dacă în trecut erau foarte bune prietene, acum, se pare că relația dintre Simina și Raluca Munte nu mai e aceeași. Aceasta din urmă nu a fost prezentă la petrecerea organizată în cinstea lui Dominic, iar Simina a dezvăluit și de ce.

„Pentru că nu este curioasă de Dominic! Eu am lângă mine persoane ce îl iubesc pe Dominic!”, a scris Simina pe contul ei de instagram.

Simina a spus motivul pentru care Raluca Munte nu a fost invitată la petrecere
Simina a spus motivul pentru care Raluca Munte nu a fost invitată la petrecere[Sursa foto: Instagram]

Pentru moment, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a vrut să dea prea multe detalii în legătură cu acest subiect, spunând că va face mai multe dezvăluri într-un vlog.

Nici sora Siminei nu a fost la tăierea moțului lui Dominic, dar pentru că a fost nevoită să stea în carantină.

Simina a explicat de ce a lipsit sora ei de la eveniment
Simina a explicat de ce a lipsit sora ei de la eveniment[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lovitură dură pentru Simina de la Puterea Dragostei. A fost trădată de o persoană dragă: „Încă țin la...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?

Doi jurnaliști au fost uciși în Mexic: un fotoreporter fusese amenințat chiar cu o zi înainte

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Simina este însărcinată? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „Poate e pe drum, știți că sunt...”

Simina de la Puterea Dragostei, criticată dur pe Instagram: „De asta te-a părăsit Alex!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies